برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

گودرزی: مسئولان کشتی ملایر مربیان سازنده را خانه نشین کردند

سعید گودرزی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبری  درباره بازگشتش به تیم گنج نامه همدان گفت: دوستان محبت کردند و برای بازگشت با من تماس گرفتند اما جایی که مثمر ثمر نباشم کار نمی‌کنم و تمایلی هم برای بازگشت ندارم.

وی ادامه داد: متاسفانه مسئولان ملایر بیشتر از همه به کشتی بی توجه هستند و کسانی که مسئولیت این تیم را قبول کرده‌اند جایگاهی در کشتی ندارند. مربیان سازنده کشتی ملایر خانه نشین شده‌اند.

مربی سازنده کشتی ملایر تصریح کرد: از زحمات این مربیان در سالن‌های کشتی است که کشتی ملایر که هیچ جایگاهی در کشور نداشت اکنون مطرح شده است. ما سال 2004 یک نماینده و سال 2008 نیز یک نماینده در المپیک داشتیم و اگر خدا بخواهد در لندن 2 کشتی گیر ملایری روی تشک خواهند رفت، اما متاسفانه رفتار مسئولان این شهر باعث شده است که مربیان کشتی از سازندگی دلسرد و دلزده شوند. هدف از برگزاری لیگ سازندگی است در حالی که در ملایر عده‌ای به دنبال مطرح کردن خود از کنار لیگ کشتی هستند.

وی درباره کشتی‌ گرفتن پسرش در هفته گذشته گفت: خودم به صادق توصیه کردم با توجه به تعهدی که به تیم گنج نامه دارد در لیگ شرکت کند. هفته قبل کشتی خوبی گرفت و این هفته هم روی تشک خواهد رفت.
تاریخ: 1390/9/25
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: