برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

لک: نتایج منصوری در حد معجزه است/ با این امکانات شرایط برای قهرمانی مهیا نیست

رضا لک در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبری در خصوص پیروزی 8 بر یک شهید منصوری برابر پرسپولیس عنوان کرد: از قبل شناخت کافی از این تیم داشتیم و می‌دانستیم تغییر و تحولاتی انجام داده و در دو بازی گذشته نیز نتایج خوبی کسب کرده است. به همین دلیل با آنالیزی که انجام دادیم، تلاش کردیم بازی خوبی به نمایش بگذاریم که خوشبختانه چنین شد.

وی ادامه داد: بازی منطقی از خود به نمایش گذاشتیم و با تفاضل گل بالا و با حمایت تماشاگران توانستیم به یک پیروزی پرگل دست یابیم. امیدوارم این روند را در ادامه بازی‌ها نیز داشته باشیم.

سرمربی تیم فوتسال شهید منصوری قرچک در مورد قضاوت داور اظهار داشت: فکر می‌کنم اخراج دروازه‌بان پرسپولیس به حق بود. بازیکن ما در موقعیت تک به تک بود و زمانی که بیرون از محوطه جریمه توپ را با دست می‌گیرد باید اخراج شود. فکر می‌کنم در نیمه دوم دروازه‌بان دوم پرسپولیس نیز مرتکب چنین خطایی شد که داور به خاطر فشار بازی و یا فرصت دادن به پرسپولیس این خطا را اعلام نکرد. به هر حال داور مسلط به بازی بود و قضاوت خوبی انجام داد. اختلاف 7 گل نمی‌تواند بر اثر مشکل داوری به وجود آمده باشد.

وی با اشاره به امکانات شهید منصوری تصریح کرد: از لحاظ سخت‌افزاری و نرم‌افزاری امکانات قابل‌توجهی نداریم. سالنی که دراختیار داریم به هیچ‌وجه در شأن تماشاگران تیم ما نیست. هم از لحاظ مادی و هم معنوی نیازمند به کمک مسئولان هستیم. با چنین امکاناتی نمی‌توان مدعی قهرمانی در لیگ برتر باشیم.

لک در خصوص جذب بازیکنان جدید گفت: در چند پست بازیکن کم داریم، اما به علت اینکه دستمان بسته است. نمی‌توانیم بازیکنی جذب کنیم، باشگاه بضاعت مالی ندارد و آنچه تصور همه افراد از تیم شهید منصوری است اشتباه است. ما یک تیم فنی بسیار بزرگ هستیم، اما بضاعت مالی زیادی نداریم. نیازمند بازیکن هستیم اما با توجه به مشکلات باشگاه نمی‌توانیم بازیکن جذب کنیم.

وی ادامه داد: شرایط برای کسب قهرمانی مهیا نیست، باید تغییر و تحولاتی در باشگاه صورت بگیرد تا در آینده که هر مربی بخواهد بیاید بتواند کار کند. به علت همین مشکلات مالی نتوانستیم تیم را تقویت کنیم. اگر به فکر قهرمانی هستیم باید امکاناتی بیشتری دراختیارمان قرار دهند. کسب چنین نتایجی تا هفته پانزدهم لیگ برتر و قرار گرفتن در رده دوم در حد معجزه است و بازیکنان در واقع ایثار می‌کنند که در زمین بازی اینگونه بازی می‌کنند.
تاریخ: 1390/9/28
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: