برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

باتیستوتا: برای کار در کولون هیجان‌زده‌‌ام!

به نقل از رویترز، گابریل باتیستوتا معروف به "باتی گل" شامگاه سه‌شنبه با سران کولون به توافق رسید. این چهره ۴۲ ساله که در ۷۸ بازی ملی موفق شد ۵۶ گل برای تیم کشورش به ثمر برساند، در سال ۲۰۰۵ به طور رسمی به فعالیت‌ ورزشی خود به عنوان بازیکن خاتمه داد.
 
وی پس از توافق با تیم منطقه سانتافی اظهار داشت: اکنون با پذیرش این مسئولیت احساس می‌کنم مثل سال ۱۹۸۹ که به عنوان بازیکن اولین حضورم را انجام دادم، هیجان‌زده هستم. با توجه به عدم شناخت به محیط کاری اندکی دلهره دارم. اما مطمئنم می‌توانم کاری خوب برای تیم انجام دهم.
 
ستاره محبوب پیشین آرژانتینی‌ها در عین حال اظهار داشت: وظیفه اصلی او در تیم باشگاهی که با کسب مقام نایب قهرمانی به کار خود خاتمه داد، ایجاد ارتباط‌‌های کاری مفید میان مدیران باشگاه، بازیکنان و کادر فنی است.
کولون با کسب این مقام برای مسابقات فصل آینده باشگاهی آمریکای جنوبی موسوم به "کوپا زودآمریکانا" شرکت خواهد کرد.
 
باتیستوتا در ایالت سانتافی بدنیا آمد و فعالیت ورزشی‌اش را با تیم نیوولز‌اولدبویز شروع کرد. سپس به عضویت ریورپلات بوینس آیرس درآمد. او سپس تجربه حضور در بوکاجونیورز را به دست آورد تا این که لژیونر کشورش در تیم فلورانسی فیورنتینا شد.
 
"باتی گل" پس از یک دهه افتخار آفرینی با فلورانسی‌ها‌ راهی دیگر تیم قدیمی کالچو ایتالیا یعنی آ.اس.رم شد.
وی در آخرین بخش از دوران ورزشی‌اش برای مدتی کوتاه حضور در تیم قطری العربی را تجربه کرد.
تاریخ: 1390/9/30
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: