برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

اولیچ در کنار وین رونی، چه خط حمله‌ای می‌شود؟

روزنامه جوتارانیچ در گزارشی با عنوان "اولیچ در کنار وین رونی، چه خط حمله‌ای شود؟" عنوان کرد اویتسیا اولیچ ۳۲ ساله اعلام کرده تا پایان فصل نزد مونیخی‌ها خواهد ماند. آنگاه در تابستان تیمی جدید برای خود برخواهد گزید.
 
بنابه نوشته این ارگان با توجه به مشکلاتی که اکنون سرآلکس فرگوسن، سرمربی منچستری‌ها در کادر بازیکنانش به خاطر مصدومیت تنی چند از آن‌ها مواجه است، امکان دارد به صورت ناگهانی بحث خرید اولیچ از بایرن را در ماه ژانویه همزمان با پنجرهنقل وانتقالات زمستانی میان فصل مطرح کند.
 
این نشریه البته احتمال داده به جای اولدترافورد ممکن است گلزن مجرب باوارایی‌ها سر از تیم‌هایی مانند گالاتاسرای ترکیه، لاتزیو ایتالیا یا ولفسبورگ آلمان در‌آورد، زیرا مدیر برنامه‌‌اش در روزهای گذشته مذاکراتی گسترده را با این تیم‌ها انجام داده است.
تاریخ: 1390/9/30
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: