برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

تمام رکوردها در گینس بنام گواردیولا به ثبت رسید

برای دومین بار طی سه سال گذشته بارسلونا با پیروزی چهار بر صفر بر سانتوز برزیل فاتح جام قهرمانی باشگاه‌های جهان شد و «په‌په گواردیولا» مربی این تیم نام خود را در کتاب گینس به عنوان پر افتخار‌آورترین مربی تاریخ در سه سال گذشته جای داد. _به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) بارسلونا با این پیروزی، سیزدهمین فتح خود را در میادین مختلف به دست آورد و از شانزده جام ممکن به سیزده جام بسنده کرد و این رکورد یک استثناء به حساب می‌آید.

بارسلونا، سال 2006 در ژاپن جام قهرمانی را به اینترناسیونال برزیل واگذار کرد، ولی دو سال قبل در شهر ابوظبی این جام را به دست آورد و حالا با پیروزی بر سانتوز افتخار گذشته‌اش را تکرار کرد.
فتح دو جام قهرمانی قاره، دو جام قهرمانی باشگاه‌های جهانی و 9 جام دیگر باعث شده تا نام «گواردیولا» در تاریخ فوتبال جهان به ثبت برسد. رکوردی که با یازده جام طی پنج سال در دست «یوهان کرویف» با بارسلونا بود و حالا «گواردیولا» از او فاصله گرفته و نام مربی دوران بازیگریش را از لیست جدول رکوردسازان حذف کرده است.

شاگردان «په‌په گواردیولا» دو سال قبل مردان آرژانتینی «استیو دیانس» را با شکست در وقت‌های اضافه و با گل «پترو» با شکست روبه‌رو کردند، ولی این بار با درخشش فوق تصور «لیونل مسی» و دو گلی که او به ثمر رساند، با پیروزی چهار بر صفر میدان را ترک کردند تا فاتحانه راهی شهر بندری بارسلون شوند.
در جدول رکورد داران فاتح جام قهرمانی باشگاه‌های جهان به نام آ.ث. میلان با چهار پیروزی در سال‌های 1969، 1989، 1990 و 2007 برمی‌خوریم و بعد از این تیم بزرگ ایتالیایی، تیم‌های رئال مادرید، اینترمیلان، بوکا جونیورز، اینترناسیونال و سائوپولو با سه جام قهرمانی در رده دوم این جدول قرار دارند و بارسلونا، سانتوز، بایرن مونیخ، ایندپندینته، یوونتوس، آژاکس، پورتو و منچستر یونایتد هریک با دو جام قهرمانی در مقام سوم ایستاده‌اند.

«په‌په گواردیولا» در اولین فصل حضورش در بارسلونا تمامی جام‌های قهرمانی در یک فصل، یعنی جام قهرمانی باشگاه‌های اسپانیا، جام حذفی، سوپر جام اروپا، سوپرجام باشگاه‌های اسپانیا، جام قهرمانی باشگاه‌های اروپا و جام قهرمانی باشگاه‌های جهان را به خود اختصاص داد و حالا هم در انتظار پایان این فصل نشسته تا جام‌های بیشتری را از آن خود کند. آنان علاوه‌بر رقابت با رئال‌مادرید در لالیگا در جام قهرمانی قاره در مرحله یک هشتم نهایی نیز حریفی مانند بایرلورکوزن را رویاروی دارند.

«په‌په گواردیولا» بعد از پیروزی بارسلونا در باربر سانتوز گفت: بازیکنان من مانند هنرپیشه‌هایی که در یک فیلم بزرگ ایفای نقش می‌کنند عمل کردند و من به مربیگری این تیم افتخار می‌کنم.

وی در ادامه افزود: ما باید رو به جلو حرکت کنیم و به افتخارات بیشتری برسیم، زیرا این تیم استحقاق چنین شرایطی را دارد.

«گواردیولا» در ادامه گفت: مطمئن نیستم که بارسلونای کنونی از تیم ملی هلند در سال‌های 1970 بهتر عمل می‌کند، ولی آنچه مسلم است اینکه ما در حال حاضر یکی از بهترین تیم‌های جهان را در اختیار داریم و باید برای بهبودی آن تلاش مضاعف کنیم.

این مربی بزرگ در ادامه اظهاراتش می‌افزاید: نسل‌های بعدی که در بارسلونا، به بازی خواهند پرداخت، باید نام باشگاه را زنده نگه دارند و برای پیشرفت آن زحمات زیادی را متحمل شوند، زیرا همیشه نمی‌شود به لیونل مسی، ژاوی هرناندز و آندرس اینیستا تکیه کرد.

بازی بعدی بارسلونا در جام حذفی اسپانیا در تاریخ 22 دسامبر (پنجشنبه اول دی ماه) در برابر «ل‌هوسپتالت» خواهد برد.

«موریسی رامالهو» مربی سانتوز بعد از این شکست گفت: هیچ تیمی قادر به شکست بارسلونا نخواهد بود، زیرا آنان فوتبال را به طریقی سوای آنچه در جهان بازی می‌شود در زمین پیاده می‌کنند.
حبیب‌الله نیک‌نژاد ـ مترجم و روزنامه‌نگار
تاریخ: 1390/9/30
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: