برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

گیگز: آماده مذاکره بر سر قراردادی دیگر با منچستر هستم

به نقل از سایت این باشگاه، رایان گیگز ۳۸ ساله چهارشنبه شب گذشته در دیدار هفته هفدهم شیاطین سرخ مقابل فولام یک گل زد و در به ثمر رسیدن ۴ گل دیگر در پیروزی ۵ بر صفر نقش بسزایی داشت.
 
وی دو روز پس از این بازی درخشان و در شرایطی که رسانه‌ها او را به خاطر بازی خوب مورد تمجید قرار دادند، از ادامه همکاری با یونایتد‌ها سخن گفت.
 
بازیکن ۲۱ سال گذشته شیاطین سرخ که همیشه به پیراهن تیم نخست شهر منچستر وفادار باقی مانده، اظهار داشت: فکر می‌کنم بهترین فرصت برای نشستن مقابل سرآلکس و گپ در مورد برنامه‌هایش برای آینده فرارسیده باشد. با توجه به شرایط جاری، احساس می‌کنم در وضعیت مطلوبی قراردارم و می‌توانم با ادامه حضورم در تیم به پیشبرد برنامه‌های مربی کمک کنم.
 
براساس اظهارات وی، قرار است در روزهای آینده جلسه‌ای در مورد یک سال همکاری دیگر وی با منچستر بحث و توافق شود.
 
گیگز افزود: بدون هیچ مبالغه‌ای باید عنوان کنم نسبت به گذشته بیش از پیش شور و اشتیاق برای بازی دارم و فکر می‌کنم موثر خواهم بود. البته همه چیز در این باره بستگی به تصمیمی که فرگوسن می‌گیرد، دارد.
 
ستاره ظاهرا تمام نشدنی شیاطین سرخ از ابتدای سال ۱۹۹۰ تاکنون ۶۲۴ مرتبه برای تیم فرگی به میدان رفته و ۱۱۱ گل نیز زده است.
تاریخ: 1390/10/3
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: