برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

دیدار تیم‌های انتهای جدول در کرمان و پذیرایی گیتی‌پسند از بانوان تهران

پس از دو هفته استراحت، هفته اول دور برگشت لیگ برتر والیبال بانوان از جمعه در کرمان، اصفهان، زنجان و فارس آغاز می‌شود.
در حساس‌ترین دیدار هفته اول، گیتی‌پسند که قهرمانی نیم‌فصل اول را نیز از آن خود کرده بود میزبان بانوان تهران است.
گیتی‌پسند در دور رفت با نتیجه 3 بر یک به برتری رسیده بود. باید دید که آیا اصفهانی‌ها توانایی تکرار پیروزی دور رفت را دارند یا نتیجه‌ای دیگر رقم خواهد خورد.

دیدار انتهای جدولی‌ها در این هفته بین تیم‌های کرمان و فردوسی همدان برگزار می‌شود. فردوسی و کرمان در پایان نیم‌فصل اول به ترتیب در جایگاه هفتم و هشتم قرار داشتند که دیدار رفت دو تیم با برتری نماینده همدان به پایان رسیده بود.

ذوب‌آهن که این روزها با مشکلات مالی دست‌وپنجه نرم می‌کند و تعدادی از بازیکنانش به همین دلیل، اعتراض خود را با کمیته انضباطی مطرح کرده بودند، در دیداری به نسبت راحت مهیمان زنجانی‌ها هستند.

برنامه کامل مسابقات به شرح زیر است: ( مسابقات جمعه ساعت 11 برگزار می‌شود)
کرمان –  فردوسی همدان
ناظر : هاجر نجاتی‌زاده
داور اول : ملیحه نوری
داور دوم : شفیقه احدی

گیتی پسند اصفهان – بانوان شهر تهران
ناظر: فرحناز منعمی
داور اول : سیما بینا
داور دوم : فرحناز قویدل  

عصر چوب زنجان – ذوب‌آهن اصفهان
ناظر : طوبی بهپوری
داور اول : ماندانا مطیعی
داور دوم : زینب حقی

بانوان فارس – ستاد گاز
ناظر : اکرم ابوالقاسم
داور اول : شهناز مهاجری
داور دوم : نرگس افشین 
تاریخ: 1390/10/7
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: