برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

جمشید زارع: برای یک سال و نیم با شکوری توافق کردیم / دنیزلی به حضور مهدوی‌کیا احساس نیاز کرد / از نظر ما کریمی کاپیتان است، مگر خودش نخواهد

قائم مقام باشگاه پرسپولیس می‌گوید مصطفی دنیزلی پس از احساس نیاز و بررسی شرایط فنی پرسپولیس با حضور مهدی مهدوی کیا موافقت کرد.

به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام به نقل از ایسنا جمشید زارع د، درباره حضور مهدی مهدوی کیا در پرسپولیس گفت: رویانیان از ابتدا به دنبال جذب مهدی مهدوی کیا بود و پس از صحبت‌هایی که روز گذشته با دنیزلی انجام داد و صحبت‌های من با سرمربی تیم، دنیزلی اعلام کرد که موافق جذب مهدی مهدوی کیا است.

وی در پاسخ به این سوال که در ابتدا دنیزلی موافق حضور مهدوی کیا نبود چه شد که سرانجام او با این انتقال موافقت کرد؟ گفت: دنیزلی پس از حضور یک هفته‌ای در ایران و بررسی شرایط، خواست هواداران، کیفیت فنی مهدوی کیا و شخصیت بزرگش با حضور او در پرسپولیس موافقت کرد. به هر حال مهدوی‌کیا بازیکن بزرگی است و زحمات زیادی برای فوتبال ایران و پرسپولیس کشیده است و می خواهد با پیراهن پرسپولیس از فوتبال خداحافظی کند، به همین خاطر مجموعه این شرایط دست به دست هم داد تا مهدوی کیا به پرسپولیس باز گردد.

وی درباره کاپیتانی پرسپولیس هم گفت: برای کادر مدیریتی ـ فنی و بازیکنان پرسپولیس مهم موفقیت تیم است و مسایلی نظیر بازوبند کاپیتانی جزو حواشی است. در پرسپولیس همه به موفقیت فکر می‌کنند. ما وظیفه داریم شرایط را برای دنیزلی فراهم کنیم تا با وفاق و همدلی که به وجود آمده روزهای خوشی را برای هواداران رقم بزنیم. با این حال از نظر ما علی کریمی همچنان کاپیتان پرسپولیس است، مگر آن که خودش تصمیم دیگری بگیرد.

زارع با تاکید بر منتفی شدن حضور محمدرضا خلعتبری در پرسپولیس گفت: از نظر ما دیگر حضور خلعتبری در پرسپولیس شدنی نیست. با این حال امروز مذاکرات نهایی را درباره مهرداد پولادی انجام خواهیم داد و وضعیت او مشخص خواهد شد.

وی درباره جانشین علیرضا حقیقی در صورت جدایی این بازیکن از پرسپولیس گفت: در حال مذاکره با یکی، دو دروازه‌بان هستیم و امروز و فردا گزینه‌ای که مورد نظر دنیزلی باشد را جذب خواهیم کرد.

زارع که امروز به همراه مصطفی دنیزلی در هیات فوتبال تهران حاضر شده بود درباره ثبت قرارداد سرمربی جدید پرسپولیس گفت: پس از رفع مشکلی که از قبل به وجود آمده بود، امروز بنده با دنیزلی به هیات فوتبال رفتم تا قرارداد سرمربی تیم منعقد شود که خوشبختانه این اتفاق افتاد تا یکی دیگر از نگرانی‌های هواداران پرسپولیس هم مرتفع شود.

او در پایان از توافق با هادی شکوری خبر داد و ا گفت: با شکوری به توافق رسیدیم و او برای یک و نیم سال پیراهن پرسپولیس را بر تن خواهد کرد.
تاریخ: 1390/10/10
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: