برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

حضور دو بازیکن مجارستان در اردوی آماده سازی تیم ملی پینگ‌پنگ بانوان

به  نقل از فدراسیون پینگ‌پنگ، در ادامه همکاری‌های فدراسیون پینگ‌پنگ ایران با مجارستان، دو بازیکن تیم ملی این کشور که در تاریخ 17 ژانویه (27 دی) در پروتور مجارستان حضور خواهند یافت، امشب به تهران می‌آیند و از فردا به مدت یک هفته به عنوان یار تمرینی در اردوی آماده سازی بانوان ایران حضورخواهند یافت.
این دو بازیکن دارای رنکینگ های 236 و 257 هستند.
لیمو چی سرمربی تیم ملی بانوان پینگ‌پنگ در این خصوص گفت: این درخواست اولیه ما بود که از حریف تمرینی مناسب برای افزایش سطح آمادگی بازیکنان در اردو استفاده کنیم. تداوم رالی اهمیت بسیاری برای ما داشت و نیاز به بازیکنانی داشتم که با ادامه رالی‌ها در توپ های هفتم و هشتم باعث رفع نواقص شوند.
پیش از این بازیکنان کره شمالی به عنوان حریف تمرینی در سالهای گذشته (85) در اردوی تیم بانوان ایران حضور داشتند، اما به دلیل عدم آشنایی آنها با زبان انگلیسی، مربیان وقت مشکلات زیادی برای توجیه آنها در تمرینات داشتند.
سرمربی تیم ملی پینگ‌پنگ بانوان گفت: مطمئنم با توجه به رنکینگ خوب این بازیکنان اروپایی تمرینات مثمر ثمری خواهیم داشت که منجر به حضور پر رنگ تر بانوان ایران در رقابت‌های انتخابی سهمیه المپیک خواهد شد.
تاریخ: 1390/10/11
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: