الونگ در جمع آبی پوشان/غیبت جباری در تمرین استقلال/ تمرین آبیپوشان از فردا پشتدرهای بسته
به گزارش خبرنگار مهر، تمرین عصر دوشنبه تیم استقلال از ساعت 16 و با حضور 20 تماشاگر در ورزشگاه دستگردی تهران آغاز شد. در تمرین عصر امروز استقلال محسن یوسفی، حمید عزیززاده و آندرانیک تیموریان به دلیل مصدومیت غایب بودند و مجتبی جباری و گوران یرکوویچ، مهاجم صربستانی آبی پوشان نیز به دلیل گرفتاری شخصی و با اجازه کادر فنی در مراحل آماده سازی تیم شرکت نداشتند.
میلاد میداوودی، مهاجم تیم استقلال تهران که بتازگی از بند مصدومیت رهایی پیدا کرده است به صورت انفرادی و زیر نظر مولایی، مربی بدنساز تیم حدود 60 دقیقه تمرینات ویژهای را انجام داد و سپس ورزشگاه را ترک کرد.
"الونگ الونگ" که مدتی بود در تمرین استقلال شرکت نمیکرد از امروز دوشنبه در مراحل آماده سازی آبی پوشان شرکت کرد و در طول تمرین نشان داد که از آمادگی بالایی برخوردار است.
تمرین آبی پوشان با دویدن دور زمین آغاز شد و با بازی آقا وسط در قالب سه گروه ادامه پیدا کرد. پس از آن و با توجه به اینکه بخشی از زمین چمن ورزشگاه دستگردی با نایلون پوشانده شده بود، استقلالیها ناچار شدند در گوشهای از زمین فوتبال با دو دروازه کوچک را انجام دهند.
در این بخش از تمرین پرویز مظلومی، بهتاش فریبا و "میشائیل هینکه" به دقت کار بازیکنان را زیر نظر داشته و در مواقع لزوم بازی را قطع کرده و نکات لازم را به آنها گوشزد میکردند.
تمرین تیم فوتبال استقلال تهران در ساعت 17:20 به پایان رسید و این تیم فردا و از ساعت 14 بعدازظهر تمرینات خود را ادامه خواهد داد. تمرینات استقلال طی روزهای سه شنبه و چهارشنبه هفته جاری پشت درهای بسته برگزار خواهد شد.
















