برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

افضل: تکلیف قهرمان به تفاضل گل کشیده نمی‌شود/ بازی با تیم‌های انتهای جدولی سخت است

حسین افضل در گفت‌وگو  در خصوص استعفای شمس از مشاور فنی باشگاه گیتی‌پسند عنوان کرد: استعفای شمس را ندیدم، اما او هم حق دارد. نمی‌دانم مسائلی وجود دارد یا خیر، به هر حال اتفاقاتی رخ داد که غیر طبیعی بود. شمس در این هفته در باشگاه حاضر نشده است. البته او همیشه اواخر هفته در باشگاه حاضر می‌شد.

وی در مورد حضور کشاورز در جمع نامزدهای بهترین بازیکن فوتسال 2011 جهان تصریح کرد: خوشحالم که با چنین بازیکنی کار می‌کنم. کشاورز یکی از بازیکنان است که در ایران خوب تمرین می‌کند و از لحاظ اخلاقی نیز بسیار خوب است. حق اوست که در بین 5 بازیکن برتر دنیا قرار بگیرد. امیدوارم تمام بازیکنان ایران نیز چنین شرایطی را سپری کنند.

سرمربی گیتی‌پسند با اشاره به بازی این هفته برابر راه ساری گفت: بازی کردن در ساری همیشه شرایط سختی دارد. ساری تیم خوبی دارد و نمی‌دانم چه اتفاقی افتاده که در این فصل در رده‌های انتهایی جدول قرار دارد. تیم‌هایی که در انتهای جدول حضور دارند برای فرار از خطر سقوط با انگیزه ظاهر می‌شوند و به همین دلیل بازی دشواری خواهیم داشت. امیدوارم بتوانیم 3 امتیاز بازی را بگیریم که در غیر این صورت شرایط سختی خواهیم داشت.

افضل درباره اختلاف تفاضل گل تصریح کرد: تعداد گل در بازی مهم است، اما فکر نمی‌کنم امسال قهرمانی به تفاضل گل کشیده شود و امتیازات تکلیف قهرمان را مشخص می‌کند.

وی درباره حضور باتیستا بازیکن برزیلی گفت: در تمرینات ما حاضر شده است. باید با شرایط تیم آشنا بشود و امیدوارم بتواند هماهنگی لازم را با بازیکنان به دست بیاورد.

افضل در خصوص مصدومیت بازیکنانش یادآور شد: در حال حاضر مسعود دانشور تنها مصدوم ماست. او برای بازی در هفته بیستم آماده خواهد شد.
تاریخ: 1390/10/13
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: