برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

زندگی روی ماکای کتاب می‌شود

«روی ماکای» مهاجم سابق تیم ملی هلند و بازیکن اسبق تیم‌های بایرن مونیخ، تنریف و لاکرونیا سرگذشت دوران بازیگریش را به کتابی تبدیل کرده و آن را در اختیار جوانان علاقه‌مند به فوتبال می‌گذارد._به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از روزنامه هلندی داگیلات، روی ماکای که در سال‌های 2003 تا 2007 برای بایرن مونیخ بازی کرده است و قبل از آن هم در سال‌های 1997 تا 2003 در فوتبال لالیگای اسپانیا با تیم‌های تنریف و لاکرونیا بازی می‌کرده است، به کمک یکی از دوستانش اقدام به انتشار این کتاب کرده است.

این فوتبالیست هلندی که نامش در جدول سریع‌ترین گلزنان جام قهرمانی باشگاه‌های اروپا دیده می‌شود درباره کتاب خود می‌گوید: اکنون در حال آماده کردن مقدمات کار هستم و سرگذشت زندگی ورزشی‌ام را به صورت کتابی چاپ می‌کنم، زیرا معتقدم این یک تجربه مفید برای بازیکنان جوان خواهد بود.

وی اکنون 37 ساله است و در سال 2010 از فوتبال حرفه‌ای کناره‌گیری کرد. 

روی ماکای سال 2007 در بازی بایرن مونیخ ـ رئال مادرید نخستین گل این دیدار را در ثانیه 02/10 به ثمر رساند تا سریع‌ترین گل تاریخ بازی‌های جام قهرمانی باشگاه‌های اروپا را زده باشد.
تاریخ: 1390/10/15
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: