برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

نصری و ژکو شاید به جدال با شاگردان فرگوسن نرسند

به نقل از دیلی‌‌استار، در شرایطی که یک روز تا انجام مصاف حریفان منچستری در دور سوم جام حذفی انگلیس فرصت باقی است، به نظر می‌رسد مشکل کمبود بازیکن در تیم روبرتو مانچینی (من‌سیتی) همچنان رو به افزایش است.
 
تازه‌ترین اخبار در این زمینه حکایت از آن دارد که احتمال عدم حضور سمیر نصری برای این دیدار مهم وجود دارد. منابع نزدیک به «آبی‌های آسمانی» عنوان می‌کنند تلاش پزشکان تیم صدرنشین لیگ برتر برای رفع مشکل سرماخوردگی ستاره خط میانی ثمربخش نبوده است.
 
همچنین برخی منابع نیز عنوان می‌کنند ادین ژکو، گلزن بوسنیایی تیم نیز هنوز با مشکل درد زانو مواجه است.
این دو اتفاق در شرایطی است که مربی ایتالیایی سیتی‌ها پس از آنکه اعلام شد برادران توره (یحیی و کولو) به علت حضور در اردوی آماده سازی تیم ملی ساحل عاج برای حضور در جام ملت‌های آفریقا غایب هستند،‌ همین‌طور گرت بری و ماریو بالوتلی به علت محرومیت و مصدومیت امکان حضور ندارند، روی حضور ستارگانی مثل نصری و ژکو به عنوان نیروی جایگزین حساب کرده است.
دربی منچستری‌ها فردا ساعت ۱۶:۳۰ به وقت تهران انجام خواهد شد.
تاریخ: 1390/10/17
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: