برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

با حضور 16 تیم استان تهران؛نخستین دوره لیگ برتر پیشکسوتان برگزار می‌شود/ انتقاد از بی‌توجهی مسئولان

نخستین دوره رقابت‌های فوتبال پیشکسوتان استان تهران با حضور 16 تیم از روز 21 بهمن‌ماه سال جاری آغاز خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، کمیته پیشکسوتان فوتبال تهران که سه دوره این رقابت‌ها را در قالب لیگ آسیا ویژن و در دو گروه به صورت رفت و برگشت برگزار کرده است، قصد دارد برای نخستین بار رقابت‌های پیشکسوتان استان تهران را در قالب لیگ برتر برگزار کند.

براین اساس نشست سرپرستان 16 تیم حاضر در این دوره از مسابقات با حضور حبیب الله شیرازی، رئیس هیئت فوتبال استان تهران برگزار شد که حاضرین به انتقاد از بی توجهی هیئت فوتبال استان تهران نسبت به پیشکسوتان پرداختند و از شیرازی خواستند شرایط برگزاری این مسابقات را در حد نام و اعتبار پیشکسوتان فراهم کند.

این انتقادات در شرایطی مطرح شد که هیئت فوتبال استان تهران برای برگزاری مسابقات از کمیته پیشکسوتان هزینه زمین و برگزاری رقابت‌ها را دریافت می‌کند و هر تیم برای حضور در این مسابقات باید یک میلیون تومان پرداخت کند. همین امر باعث اعتراض سرپرستان تیم‌ها به شیرازی رئیس هیئت فوتبال استان تهران شد.

قرار است نخستین دوره مسابقات لیگ برتر پیشکسوتان استان تهران با حضور تیم‌های استقلال، داماش، ستاره ورزش، شیرودی، تهران جوان، احسان ری، راد، رسانه ورزش، بنیاد شهید، تربیت بدنی ری، استیل آذین، وحدت، شهر قدس، کیان، راه آهن و جنوب غرب از روز 21 بهمن ماه آغاز شود.


تاریخ: 1390/10/20
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: