برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

فولادماهان سپاهان در لیگ ووشوی بانوان شرکت می‌کند

تیم ووشوی بانوان اداره ورزش و جوانان سمیرم از این پس در رقابت‌های لیگ ووشوی بانوان با نام تیم فولادماهان سپاهان به میدان خواهد رفت.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم ووشوی بانوان اداره ورزش و جوانان سمیرم که در حال حاضر در رده دوم جدول رقابت‌های لیگ ووشو قرار دارد، از این پس با رایزنی و هماهنگی این تیم با مسئولان باشگاه فولادماهان سپاهان در هفته پنجم دور رفت و اول از دور برگشت با نام "فولاد ماهان سپاهان" به میدان می‌‎رود.

الهه منصوریان، سرمربی تیم ساندای بانوان در این باره گفت: اداره ورزش و جوانان سمیرم کمک‌های شایانی برای حضور موفق این تیم و کسب عنوان قهرمانی در این پیکارها را از ووشوکاران سمیرم داشت و در راستای قهرمانی در این رقابت‌ها با رایزنی با مسئولان باشگاه فولادماهان سپاهان قرار بر این شد تا این تیم از به بعد در رقابت‌های لیگ تحت حمایت باشگاه فولادماهان به میدان برود.

وی ادامه داد: در جلسه‌ای که با محمدرضا ساکت، مدیرعامل باشگاه فولاد ماهان سپاهان داشتیم مورد حمایت‌های همه جانبه وی برای ادامه حضور این تیم در رقابت‌های لیگ بانوان قرار گرفتیم و با مذاکرات انجام شده قطعا ووشوکاران ما با انگیزه بیشتری وارد این مسابقات خواهند شد.

منصوریان تاکید کرد: حتی با وجود اینکه زمان زیادی به پایان سال باقی نمانده و بودجه باشگاه برای سال آینده بسته شده است اما با رایزنی که با مسئولان این تیم داشتیم از نظر مالی و بحث قهرمانی مورد حمایت‌های همه جانبه آنها قرار گرفتیم و با این شرایط با قدرت برای حضور در صدر جدول و قهرمانی در رقابت‌های ووشوی لیگ بانوان تلاش خواهیم کرد.

سرمربی تیم ساندای فولادماهان سپاهان در خصوص وضعیت این تیم در هفته‌های آتی اظهار داشت: با امکانات و تجهیزاتی که تیم فولاد در اختیار ما قرار داده است تمرینات تکنیکی و فنی بازیکنان را هر روز در دستور کار قرار داده‌ایم و در نظر داریم با جذب چند بازیکن از تیم‌های دیگر با قدرت در این رقابت‌ها به میدان برویم.

وی در پایان تصریح کرد: با هدف جذب ووشوکاران اصفهانی برای سال‌های آتی در این تیم و حضور موفق آنها در رقابت‌های لیگ، تیم فولادماهان سپاهان تدابیری همه جانبه در بحث حمایت این تیم را در دستور کار خود قرار داده است و همین امر باعث ایجاد انگیزه دوچندان آنها خواهد شد.


 امانت د
تاریخ: 1390/10/21
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: