برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

دشان: با این پیروزی نباید از خود بی‌خود شویم

به نقل از نشنال،‌ المپیک مارسی در دیدار مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی فرانسه توانست کان را ۳ بر صفر شکست داده و به نیمه‌نهایی برسد.
 
دیدیه دشان در این مورد گفت: ما در دیدار با کان تنها به راهیابی به مرحله بعد فکر می‌کردیم و در نهایت به آن دست پیدا کردیم. این برای ما بسیار عالی است ولی نباید برای این پیروزی از خود بی‌خود شویم.
 
وی ادامه داد: ما در این بازی نمایش خوبی داشتیم و کارهای مورد نظرمان را در زمین پیاده کردیم. کان چندین بازیکن خود را در اختیار نداشت ولی این موضوع چیزی از شایستگی بازیکنان ما کم نمی‌کند زیرا همه بازی‌ها برای ما یکسان هستند و ما در همه دیدارها بسیار جدی بازی می‌کنیم.
دشان افزود: همان‌طور که دیدید در تمام زمان بازی،‌ کنترل میدان را در اختیار داشتیم. بازیکنانی را در این دیدار به میدان فرستادم که از نظر تکنیکی در سطح بالایی قرار داشتند. این موضوع به ما کمک کرد تا در تمام بازی برتری و تحرک بالایی داشته باشیم.
تاریخ: 1390/10/21
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: