برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

مهدی مهدوی‌کیا: خرافاتی نیستم اما بازوبند حس خوبی به من نمی‌دهد کار پرسپولیس تازه شروع شده است به حمایت هواداران نیاز داریم

مهدی مهدوی کیا معتقد است که کار پرسپولیس تازه شروع شده و هواداران باید در بازی‌های آینده بیشتر از تیم حمایت کنند.

 ایسنا

هافبک تیم پرسپولیس پس از تمرین روز جمعه تیمش اظهار کرد: تمرین خیلی خوبی انجام دادیم و آماده سازی تیم هر روز در مرحله بهتری قرار می‌گیرد.

مهدوی کیا ادامه داد: فکر می‌کنم برد چهار بر یک مقابل شاهین شروع خوبی برای دنیزلی در آزادی بود. کار پرسپولیس تازه شروع شده. امیدوارم که روند پیروزی‌مان همچنان ادامه داشته باشد. قطعا وقتی پیروز می‌شویم روحیه بازیکنان هم بالاتر می‌رود و در تمرین امروز همه آماده سر حال بودند.

هافبک 33 ساله پرسپولیس با اشاره به این که کاپیتانی در پرسپولیس برایش مهم نیست، گفت: قبلا هم گفته بودم که علاقه‌ای به بستن بازوبند کاپیتانی ندارم. کاپیتان پرسپولیس علی کریمی است و من هم فقط آمده‌ام که به تیم کمک کنم. آدم خرافاتی نیستم، اما از بستن بازوبند احساس خوبی به من دست نمی‌دهد، امیدوارم همه این موضوع درک کنند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا از این به بعد باز هم برای پرسپولیس پنالتی می‌زنی، گفت: این که چه کسی پنالتی را می‌زند، به تشخیص مربی تیم بستگی دارد. من هم تابع نظر سرمربی هستم، کما این که قبل از بازی شاهین هم تعیین شده بود که کریمی پنالتی را بزند که خوشبختانه گل هم شد.

تاریخ: 1390/10/24
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: