برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

به دلیل مصدومیت و مشکل خروجی چهار بازیکن اصلی تیم ملی فوتسال به کرواسی نمی‌روند

تیم ملی فوتسال ایران روز یکشنبه برای برگزاری دو دیدار دوستانه به کرواسی سفر خواهد کرد، اما این تیم در این سفر تعدادی از بازیکنان اصلی‌اش را در اختیار نخواهد داشت.

ایسنا

مصطفی طیبی یکی از بازیکنان کلیدی تیم ملی در همان روزهای ابتدایی اردو دچار آسیب دیدگی از ناحیه مچ پا شد و با بررسی پزشکان تیم مشخص شد که وی نمی‌تواند تیم ملی را در کرواسی همراهی کند.

در ادامه نیز وحید شمسایی از این سفر کناره‌گیری کرد و دلیل نرفتنش را هم مشکلات خانوادگی عنوان کرد.

همچنین حسین طیبی و بابک سهرابی نیز به دلیل مشکل خروجی نمی‌توانند برای تیم ملی در این دو بازی دوستانه به میدان بروند.

به جز این چهار بازیکن، بهروز جعفری بازیکن پرسپولیس نیز در جریان بازی هفته‌ بیستم لیگ دچار مصدومیت شده و حضورش در این مسافرت در هاله‌ای از ابهام است.

بر این اساس تیم ملی با 11 بازیکن و چهار دروازه‌بان یکشنبه شب 25 دی تهران را به مقصد فرانکفورت ترک می‌کند تا از این طریق به زاگرب محل برگزاری دو دیدار دوستانه با تیم ملی کرواسی برود.

این دو بازی روزهای 26 و 27 دی انجام می‌شود.

تاریخ: 1390/10/24
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: