برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

: هدفم درخشش در جام جهانی ۲۰۱۸ است

دروازه‌بان اول بهترین تیم ملی فوتبال در تاریخ اسپانیا گفت: هدفم درخشش در جام جهانی ۲۰۱۸ است.


به گزارش اولین پایگاه تخصصی فوتبال پارس فوتبال دات کام و به نقل از مارکا اسپانیا، ایکر کاسیاس که در یورو ۲۰۰۸ و جام جهانی ۲۰۱۰ نقش غیر قابل انکاری در قهرمانی اسپانیا داشته از حضور پر رنگش در یورو ۲۰۱۲ اطمینان کامل دارد و می‌گوید: برای آویختن دستکش‌ها خیلی زود است، هدفم درخشش در جام جهانی ۲۰۱۸ است.
کاسیاس در آن زمان ۳۷ سال سن خواهد داشت که با توجه به حضور والدس و رقبای جوانی که این روزها خود را به اردوی تیم ملی معرفی می‌کنند سن مناسبی برای بقا در تیم ملی نیست.
دروازه‌بانان بزرگی چون دینو زوف در سن ۴۱ سالگی و پیرت شیلتون ۴۲ سالگی، بازنشسته شده‌اند و شاید کاسیاس هم با توجه به این رکوردهای ثبت شده خود را در جام جهانی ۲۰۱۸ می‌بیند.

ایکر در این رابطه افزود: برای درخشش در ترکیب تیم ملی باید همیشه آماده باشم و کسی نیستم که برای ماندنم اصرار غیر منطقی داشته باشم، دروازه‌بان اول تیم ملی اسپانیا باید مستحق اول بودن باشد.
تاریخ: 1390/10/25
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: