برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

حاشیه‌های بازی استقلال - مس حضور کی‌روش در آزادی "جیمی جامپ" وطنی در آغوش رحمتی

دو تیم استقلال و مس کرمان در حالی به مصاف هم رفتند که سرمربی تیم ملی مهمان ویژه این مسابقه بود.

به گزارش اولین پایگاه تخصصی فوتبال پارس فوتبال دات کام، دو تیم استقلال تهران و مس کرمان از ساعت 16 و 40 دقیقه امروز در ورزشگاه آزادی به مصاف هم رفتند که حدود 5 هزار تماشاگر برای دیدن این بازی به ورزشگاه آمدند و در میان این تماشاگران تعدادی از هواداران مس کرمان هم حضور داشتند که در ضلع شمال غربی ورزشگاه مستقر شدند. این دیدار با برتری یک بر صفر مس به پایان رسید.

کارلوس کی‌روش و دستیارش سیموئز برای دیدن این مسابقه به ورزشگاه آمدند و تعدادی از تماشاگران با دیدن این دو نفر شروع به خوش و بش کردن و عکس گرفتن با کی‌روش کردند.

پس از ورود دو تیم به زمین ابتدا کادر فنی استقلال به سمت نیمکت کرمانی‌ها رفتند.

در طول بازی، سرمربیان دو تیم دائما در کنار خط طول زمین ایستادند و بازیکنان‌شان را راهنمایی می‌کردند.در نیمه دوم بازی یکی از تماشاگران وارد زمین شد و رحمتی را در آغوش گرفت.

در نیمه دوم دیدار دو تیم استقلال تهران و مس کرمان هنگامی که پرویز مظلومی قصد داشت از دو بازیکنش که به دلیل مصدومیت مدتی در تیم بازی نکرده بودند استفاده کند، تماشاگران از این اقدام او استقبال کردند و هنگام ورود میلاد میداودی و خسرو حیدری، این دو بازیکن را مورد تشویق خود قرار دادند.

در یک صحنه که سید مهدی رحمتی در چارچوب دروازه حضور داشت یکی از تماشاگران خود را به زمین رساند و دروازه‌بان استقلال را در آغوش گرفت که ماموران نیروی انتظامی این فرد را از زمین بیرون بردند.

تماشاگران استقلالی نسبت به عملکرد داور این بازی انتقاد داشتند و با الفاظ زشتی این انتقاد خود را بیان کردند.
تاریخ: 1390/10/25
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: