برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

خوشحالم، برد حق ما بود / شاهین بوشهر با این همه منابع نباید بی پول باشد

سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی بعد از برد پرگل سه بر صفر تیمش مقابل شاهین گفت: خیلی دوست داشتم که هواداران شاهین در این بازی باشند اما تصمیم گیرنده ما نیستیم و امروز غیبت آنها ناراحت کننده بود.

به گزارش اولین پایگاه تخصصی فوتبال پارس فوتبال دات کام، امیر قلعه نویی ادامه داد: دلیل برد ما گل زود هنگام بود و بعد عنان امر را به دست گرفتیم. هافبک های حریف را تحت فشار قرار دادیم و برای همه دقایق بازی برنامه داشتیم و برد حق ما بود.

او افزود: کریمی انسان و مربی بزرگی است و من امروز خوشحالم که تیمم برده. اگر چه نباید در مورد شاهین حرف بزنم ولی استانی که عسلویه را دارد این نباید کیفیت چمنش باشد و تیمش پول نداشته باشد.

از وی سئوال شد که چرا نسبت به فصل قبل تماشاگر کم شده که با خنده گفت: مقصر امیر قلعه نویی است!

سرمربی تراکتورسازی که برای رسیدن به پرواز عجله داشت در مورد خریدهایش هم اظهار داشت: بازیکنانی را جذب کردیم که در تیمشان کم بازی کرده اند اما بر اساس افکار و برنامه هایمان یارگیری کردیم.
تاریخ: 1390/10/25
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: