یاوری:بازیکنان تیم فجر را باور کردم/ شرایط زمین برای دو تیم یکسان بود
به گزارش خبرنگار مهر، محمود یاوری عصر پنجشنبه در نشست خبری بعد از بازی دو تیم فجر شهید سپاسی شیراز و استقلال تهران افزود: این تیم دارای بازیکنان جوان و پر تلاش است که تنها به روحیه و حمایت احتیاج داشتند.
وی ادامه داد: روحیه خود باوری را به این تیم تزریق کردم و با اضافه کردن چاشنی تاکتیک روزهای بهتری را از تیم فجر خواهیم دید.
سرمربی تیم فوتبال فجر شهید سپاسی شیراز تصریح کرد: این بازی باعث آشتی هواداران شیرازی و فارسی با تیم فجر سپاسی خواهد شد.
یاوری با بیان اینکه هر سه گل این بازی بر روی زمین زده شد در خصوص اعتراض سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران به وضعیت زمین چمن حافظیه، یادآور شد: اگر زمین بد بود برای هر دو تیم بود و خود بازیکنان استقلال به دلیل داشتن پیشینه نا مناسب ازاین زمین رو به بازی هوایی آوردند.
وی افزود: تمامی زمینهای ایران به همین شکل است و نباید توقع داشت که تمامی بازیها در تهران انجام شود.
مسابقه دو تیم فجر شهید سپاسی شیراز و استقلال تهران با نتیجه دو بر یک به سود فجر شهید سپاسی شیراز به پایان یافت.
















