در جلسهای با حضور وزیر ورزش مشکلات باشگاه داماش بررسی میشود
مدیر روابط عمومی داماش گفت: مجمع نمایندگان استان گیلان قرار است در جلسهای با حضور محسنی اژهای و عباسی دادستان و وزیر ورزش و جوانان به بررسی مشکلات داماش بپردازند.
علی احمدی سراوانی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) - منطقه گیلان، با بیان این مطلب اظهار داشت: مجمع نمایندگان استان گیلان در دو هفته گذشته جلسهای را برای حل مشکل تیم فوتبال داماش گیلان با حضور استاندار و سایر مسوولان ذیربط برگزار کردند.
وی متذکر شد: بر این اساس قرار شد در جلسهای با حجتالاسلام غلامحسین محسنی اژهای دادستان کل کشور و محمد عباسی وزیر ورزش و جوانان در این خصوص تبادل نظر صورت گیرد تا راهکارهایی برای رفع مشکلات این تیم ورزشی اتخاذ شود.
احمدی سراوانی خاطرنشان کرد: در شرایط کنونی با درایت امیر عابدینی به عنوان مدیرعامل داماش در حال آماده سازی برای حضور پرقدرت در دیدارهای باقیمانده هستیم.
انتهای پیام
کد خبر: 9011-01211
















