برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

رئیس جمهور روآندا:"آرسن ونگر" را اخراج کنید!

شکست ناباورانه آرسنال مقابل منچستریونایتد همچنان موجی از انتقادات را علیه سرمربی این درپی داشته تا آنجا که رئیس جمهور روآندا هم خواستار برکناری وی شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، "پل کاگامه" به عنوان یکی از هواداران سرسخت تیم فوتبال آرسنال نسبت به شکست 2 بر یک این تیم مقابل منچستریونایتد در چارچوب رقابت‌های لیگ برتر واکنش نشان داده است.

پل کاگامه که یک بار در روز تولدش پیراهن امضا شده‌ای را از آرسن ونگر هدیه گرفت، روی توییتر خود گفت: من بشدت طرفدار آرسنالم اما صادقانه باید بگویم ونگر نیاز دارد که هدایت تیمی دیگر را برعهده بگیرد و آرسنال هم به مربی جدید نیاز دارد.

وی افزود: وقتی یک تیم خوب (بازیکنان خوب) با مربی خوب نتیجه نمی‌گیرد این یعنی اینکه یکی از آنها یا هر دوی آنها باید عوض شوند. عادت کردن به متوسط بودن برای هر کسی یک خطر بزرگ محسوب می‌شود.

بر پایه گزارش "ساندی مورنینگ هرالد"، ونگر از سال 1996 هدایت تیم فوتبال آرسنال را برعهده گرفته اما در 6 سال گذشته حتی یک جام هم نبرده است.


 امانت داری و
تاریخ: 1390/11/5
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: