برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

خوشحالم که توانستیم با امتیاز از اصفهان خارج شویم / پیراهن شماره 8 را برای نوری کنار گذاشته‌ایم

سرمربی تیم فوتبال ملوان بندرانزلی گفت: بسیار خوشحالم که توانستیم در مقابل تیم باتجربه‌ی ذوب‌آهن به یک تساوی دست پیدا کنیم و با یک امتیاز به خانه برگردیم.
به گزارش اولین پایگاه تخصصی فوتبال پارس فوتبال دات کام، فرهاد پورغلامی در نشست خبری بعد از بازی تیم‌های ذوب‌آهن و ملوان بندرانزلی اظهار کرد: خدا را شاکرم که توانستیم با امتیاز از اصفهان خارج شویم، چرا که چندین سال بود در ورزشگاه فولادشهر با شکست از زمین بیرون می‌آمدیم و امروز متفاوت‌تر از سال‌های قبل فوتبال بازی کردیم.
وی افزود: امروز توانستیم با یک دفاع جانانه سه مهاجم تیم ذوب‌آهن را کنترل کنیم، هر چند که شوت محمد قاضی که به تیرک دروازه اصابت کرد، تیم ما را کمی غافلگیر کرد اما در کل مالکیت توپ از آن ما بود.
سرمربی تیم ملوان با بیان اینکه ما امروز برای هر سه امتیاز به اصفهان آمده بودیم، ‌گفت: ما امروز کارمان را در زمین به خوبی انجام دادیم و تنها مشکل ما دادن پاس‌های آخر بود و ما باید دقت کارمان را بالاتر ببریم و در روزی که شما موفق نمی‌شوید پیروز شوید، یک نتیجه مساوی هم غنیمت است.
پورغلامی تصریح کرد: فعلا نداشتن زمین مناسب مشکل اصلی تیم ملوان است و ما هم‌اکنون در یک زمین 60 در 40 متر تمرین می‌کنیم که علتش بارندگی‌های زیاد است.
وی در خصوص وضعیت پژمان نوری گفت: پژمان نوری هر وقت بخواهد به ملوان بیاید، ما از آمدن او استقبال می‌کنیم و من پیراهن شماره 8 را برایش کنار گذاشته‌ام، هر چند که برای آمدن پژمان نوری یکسری مشکلات وجود دارد که آمدنش را سخت می‌کند.
تاریخ: 1390/11/5
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: