برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

جانانه بازی کردیم و پیروز شدیم / هواداران وقتی ببینند حق‌شان ضایع شده اعتراض می‌کنند

سرمربی تیم فوتبال استقلال پس از پیروزی 2 بر یک تیمش برابر فولاد، گفت: بازیکنان ما پس از دو شکست پیاپی جانانه بازی کردند و کارهای تاکتیکی را به خوبی انجام دادند.
به گزارش اولین پایگاه تخصصی فوتبال پارس فوتبال دات کام، پرویز مظلومی پس از پیروزی تیمش در خانه برابر فولاد خوزستان در نشست خبری این بازی حاضر شد و گفت: واقعا بازی زیبایی از هر دو تیم برگزار شد. هر دو تیم یک بازی هجومی را در برنامه خود گنجانده بودند. هم ما و هم فولاد فرصت‌های زیادی برای گلزنی داشتیم. حریف هم خیلی خوب بازی کرد ولی ما شناخت زیادی از تیم داشتیم و می‌دانستیم که آن‌ها چگونه بازی می‌کنند. به خوبی آن‌ها را کنترل کردیم ولی در چند لحظه غفلت ما باعث شد که حریف فرصت‌هایی برای گلزنی داشته باشد.
وی ادامه داد: می‌دانستیم که بازیکنان فولاد پیش از آنکه گلی دریافت کنند، عقب می‌مانند و توپ‌ها را برای نوروزی می‌فرستند ولی وقتی گلی دریافت می‌کنند، روش‌شان تغییر می‌کند و تاکتیک‌هایشان به هم می‌ریزد. این باعث می‌شد برای جبران گل جلو بیایند و ما می‌توانستیم از فضای خالی خط دفاع‌شان استفاده کنیم. یک بار این کار را انجام دادیم و توانستیم گل دوم را بزنیم و می‌توانستیم گل‌های دیگری نیز به ثمر برسانیم.
مظلومی در ادامه با قدردانی از هواداران تیمش به دلیل آنچه خود تشویق هماهنگ و مداوم آن‌ها در طول 90 دقیقه عنوان کرد گفت: بازیکنان ما پس از دو شکست پیاپی جانانه بازی کردند و توانستند تمام کارهای تیمی را به خوبی انجام دهند. دلیل اصلی این مسئله انگیزه‌ای بود که هواداران با تشویق‌هایشان به تیم تزریق کردند.
در ادامه خبرنگاری از مظلومی پرسید نظرش درباره صحنه‌ای که بازیکنانش اعتقاد به خطای پنالتی داشتند چیست که او در جواب گفت: وقتی پس از بازی با داور صحبت کردم، او قسم خورد که آن صحنه پنالتی نبوده است ولی من فکر می‌کنم که بازیکن ما با خطای حریف در محوطه جریمه سرنگون شد. با این حال من از آن مربیان نیستم که کنار زمین فریاد بکشم و با اعتراضم داور را تحت تاثیر قرار دهم. من به تیم داوری خسته نباشید می‌گویم و امیدوارم اشتباهی در کارشان صورت نگرفته باشد.
خبرنگار دیگری در ادامه از مظلومی پرسید آیا نگران از دست رفتن صدر جدول نیست چرا که سپاهان و تراکتورسازی در هفته‌های اخیر بسیار خوب نتیجه می‌گیرند؟ مظلومی در پاسخ گفت: ما در دو هفته آینده بازی‌های بسیار مهمی پیش رو داریم ولی بازیکنان ما بازی‌های مهم را بهتر بازی می‌کنند. مثلا همین فولاد یکی از رقبای سخت ما بود که توانسته بود نفت را در تهران شکست دهد. بازیکنان ما نشان داده‌اند که حریف هرچقدر بزرگتر باشد، انگیزه بیشتری برای پیروزی دارد و بهتر کار می‌کند. ما تلاش می‌کنیم که صدرنشینی را حفظ کنیم.
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال به باشگاه استقلال هشدار داده است که در صورت تداوم شعارهای منفی هواداران این تیم علیه داور و بازیکنان حریف، ممکن است این تیم را به چند بازی بدون تماشاگر محکوم کند. مظلومی در واکنش به این مسئله و در پاسخ به خبرنگار ایسنا، گفت: به نظر من هواداران ما حرف خاصی نزده‌اند که مستوجب محرومیت باشد. آن‌ها وقتی می‌بینند حق‌شان ضایع شده است، اعتراض می‌کنند. مثلا اگر امروز برابر فولاد شکست می‌خوردیم، صحنه مشکوک پنالتی برجسته می‌شد و هواداران به آن اعتراض می‌کردند. البته ما همیشه از آن‌ها خواسته‌ایم که خونسرد باشند اما آن‌ها جوان هستند و تحت تاثیر قرار می‌گیرند. آن‌ها امروز من را به خوبی تشویق کردند در حالی که بازی قبل شعارهای زیادی علیه من سر داده بودند. این مسائل در فوتبال طبیعی است.
مظلومی در ادامه در حالی که نسبت به خبر یکی از روزنامه‌های ورزشی به شدت معترض بود، گفت: یک روزنامه نوشته است که ساموئل از اردوی ما قهر کرده و رفته است. من نمی‌دانم آن‌ها از کجا چنین حرف‌هایی درمی‌آورند؟ کادر فنی تصمیم گرفته است که ساموئل را در اختیار بدنساز قرار دهد تا تمرین‌های سنگینی انجام دهد. او اصلا در تمرین ما نبوده است که بخواهد قهر کند یا چنین چیزی مطرح شود. اما آن روزنامه متاسفانه مطالبی نوشت که دور از واقعیت بود. من برای آن روزنامه متاسف هستم و ناچارم که بگویم آن‌ها با این کار خود قصد دارند که تیم را از بین ببرند. به نظر من آن‌ها وجدان ندارند.
سرمربی تیم فوتبال استقلال در ادامه درباره دو شکست پیاپی تیمش پیش از دیدار برابر فولاد نیز گفت: ما به دو تیمی باختیم که پایین جدول بودند. همین طور مسائلی مانند آنچه درباره زمین حافظیه مطرح شد و گفتند مظلومی زمین را بهانه کرده است تا شکستش را توجیه کند. ضمن اینکه تمام تیم‌ها با مشکلاتی روبه‌رو هستند که مشکلات مالی یکی از آن‌هاست. البته مدیریت باشگاه درصدد این است که کاری کند مشکلات به تیم ضربه نزند.
وی درادامه درباره آخرین وضعیت آندرانیک تیموریان نیز گفت: او فعلا با تیم تمرین نمی‌کند ولی اگر پزشکان به او اجازه بدهند که هفته بعد در تمرین‌ها حاضر شود، شاید در داربی از او استفاده کنیم.
فیروز کریمی در آخرین مصاحبه‌اش گفته است که قصد دارد از جاسم کرار در فینال جام حذفی استفاده کند. مظلومی در واکنش به این حرف گفت: پیش از فینال جام حذفی چند بازی سنگین داریم که فعلا به آن‌ها می‌اندیشیم و زمانی که به بازی با شاهین رسیدیم درباره آن فکر خواهیم کرد.
تاریخ: 1390/11/5
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: