برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

پورکاظمی در گفتگو با مهر:پرداخت 6 میلیون تومان به کشتی‏گیر ضایعه نخاعی/ روند بهبودی امیدوارکننده است

رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی ضمن ابراز رضایت از روند بهبودی کشتی گیر نوجوانی که دچار ضایعه نخاعی شده است از پرداخت کمک هزینه درمان 6 میلیون تومانی به خانواده وی خبر داد.

لطفعلی پورکاظمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: این مبلغ بر اساس تعهداتی که فدراسیون پزشکی ورزشی نسبت به دارندگان کارت بیمه ورزشی دارد، در اختیار خانواده وی قرار داده شد تا بتوانند با استفاده از آن بخشی از هزینه‎های درمان کشتی گیر آسیب دیده را پوشش دهند.

وی با اشاره به اینکه علی مخنگی هفت ماه پیش در جریان تمرینات دانش آموزی در مشهد از ناحیه مهره‎های گردن دچار آسیب دیدگی شد، تصریح کرد: با توجه به شرایطی که منجر به مصدومیت این کشتی گیر شد، انجمن پزشکان ورزشی وزارت آموزش و پرورش استان خراسان رضوی و معاونت تربیت بدنی که از چند روز پیش تشکیل شده است، موظف به پیگیری وضعیت این ورزشکار آسیب دیده بود.

رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی با بیان اینکه خوشبختانه وزارت آموزش و پرورش در این مدت حمایت‎های لازم را از کشتی گیر ضایعه نخاعی انجام داده است، یادآور شد: رئیس هیئت پزشکی ورزشی مشهد مسئولیت انجمن پزشکان ورزشی وزارت آموزش و پرورش استان خراسان رضوی را هم در اختیار دارد. این اشتراک مسئولیت به اجرای بهتر و سریعتر برنامه‎های لازم در روند درمان علی مخنگی کمک کرده است.

پورکاظمی که هفته گذشته با حضور در بیمارستان امام خمینی (ره) از کشتی گیر ضایعه نخاعی عیادت کرد با اشاره به اینکه کمک هزینه کارت بیمه ورزشی به صورت کامل در اختیار خانواده وی قرار داده شد، خاطرنشان کرد: روند بهبودی علی مخنگی رضایت بخش است. شرایط امروز این ورزشکار نسبت به روزها و ماه‌های اول آسیب دیگی تفاوت زیادی کرده است.

وی ضمن تقدیر از وزارت آموزش و پرورش به خاطر پیگیری وضعیت کشتی گیر آسیب دیده گفت: تا به امروز وزارت آموزش و پرورش 30 میلیون تومان به عنوان کمک هزینه درمان در اختیار خانواده این ورزشکار آسیب دیده قرار داده است ضمن اینکه این وزارتخانه متعهد شده تا زمان حاصل شدن بهبودی کامل از حمایت‎های مالی و معنوی لازم دریغ نکند.

پورکاظمی تصریح کرد که با توجه به محل و شرایط آسیب دیدگی علی مخنگی، وزارت آموزش و پرورش وظیفه اصلی را در طول درمان وی تا زمان بهبودی کامل که ممکن است تا چند سال به طول بیانجامد، برعهده دارد اما با این حال فدراسیون پزشکی ورزشی خود را موظف به پیگیری وضعیت وی می‎داند.

رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی تاکید کرد که این فدراسیون از هیچ کمکی به علی مخنگی و خانواده او برای درمان هرچه سریعتر وی دریغ نخواهد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی مخنگی کشتی گیر جوان مشهدی است که در تاریخ 1/4/90 در سالن کشتی باقرزاده مشهد که متعلق به ناحیه 6 آموزش و پرورش مشهد است در حین تمرینات دانش آموزش از ناحیه مهره‎های گردن دچار آسیب دیدگی شد. وی از دو ماه پیش در بیمارستان امام خمینی (ره) تهران بستری شده است.


تاریخ: 1390/11/10
کلمات کلیدی: ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: