برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

رونمایی از رقبای کفاشیان در انتخابات فدراسیون فوتبال

زمان 10 روزه نام نویسی از نامزدهای پست های ریاست، نواب رئیسی و هیات رئیسه فدراسیون فوتبال از امروز آغاز می‌شود و باید منتظر مراجعه چهره های جدید در محل نام نویسی بود. از فضایی که پیش از آغاز ثبت‌نام نامزدها شکل گرفته پیداست که اهالی فوتبال ایران طی یک‌ماه آینده شاهد روزهای پرسروصدایی خواهند بود. از حالا بحث‌های متفاوتی درباره حضور چهره‌های مختلف درانتخابات فدراسیون فوتبال مطرح شده که بعضی از این گزینه‌ها خودشان رسما اعلام آمادگی کرده‌اند و عده ای دیگر با استفاده از فضای رسانه‌ای به صورت غیرعلنی برای شرکت در انتخابات پیش رو اعلام آمادگی کرده اند. پس از جلسه اخیر هیات رئیسه فدراسیون فوتبال بود که اعلام شد اعضای حاضر در این جلسه علی کفاشیان و مهدی تاج را برای حضور در انتخابات فدراسیون مجاب کرده اند و این خبر به معنای حضور قطعی این دو در انتخابات پیش‌رو خواهد بود.

امیر رضا واعظی آشتیانی مدیرعامل سابق استقلال که بعد از ورود به عرصه فوتبال معمولا در مقام منتقد فضای فعلی فوتبال ایران صحبت کرده یکی دیگر از کسانی بود که در گردهمایی اهالی فوتبال از احتمال حضورش در انتخابات فدراسیون خبر داد. به جز از این سه نفر هنوز فرد دیگری به صورت رسمی برای حضور در انتخابات اعلام آمادگی نکرده و سایر گزینه‌ها ی محتمل ترجیح داده اند تا آخرین روزهای مهلت نام نویسی حضورشان در رقابت های انتخاباتی را علنی نکنند. با این حال فضای رسانه‌ای به شکلی است که می‌شود با استناد به شایعات و حدس و گمان های موجود حضور دیگر چهره‌ها را در انتخابات پیش‌رو پیش‌بینی کرد.

 وقتی علی سعیدلو از سازمان تربیت بدنی رفت و از سوی رئیس‌جمهور به عنوان گزینه دولت برای وزارت ورزش و جوانان به مجلس معرفی نشد، این شایعه قوت گرفت که او برای انتخابات فدراسیون فوتبال نامزد می‌شود. او حتی مدتی قبل در گفت‌و‌گو با یکی از سایت های خبری صراحتا اعلام کرد اگر شرایط مهیا باشد برای ریاست فدراسیون فوتبال کاندیدا خواهد شد. طی روزهای گذشته از محمد رسولی‌نژاد، معاون حقوقی، پارلمانی و امور استانهای وزارت ورزش و جوانان و عبدالرضا ساور معاون فرهنگی سازمان تربیت بدنی سابق و عضو فعلی هیات مدیره استقلال به عنوان گزینه‌های اصلی و مورد حمایت دولت برای حضور در انتخابات فدراسیون فوتبال نام می‌برند.

حتی گفته می شود این دو گزینه در صورتی که بر مسند ریاست فدراسیون فوتبال بنشینند از چهره هایی مثل نام علیرضا رغبتی، محمدحسن انصاری فرد و حتی مهدی تاج دعوت به همکاری می کنند. در کنار این دو نفر بحث حضور حمید سجادی به عنوان گزینه مورد حمایت وزارت ورزش و جوانان هم مطرح است. سورپرایز ویژه مدیران بالادست وزارت ورزش در انتخابات فوتبال هم کسی نیست جز محمد رویانیان، مدیرعامل فعلی باشگاه پرسپولیس. او در این مدت با اظهارات عجیب، عمق بیگانگی اش با فوتبال را نشان داده اما این روزها از سوی برخی رسانه‌ها به عنوان گزینه اصلی وزارت ورزش و جوانان برای ریاست فدراسیون معرفی می شود. موج افزایش حضور چهره های سیاسی در انتخابات فدراسیون فوتبال در حالی‌است که گفته می شود مدیران بالادست به علی کفاشیان چراغ سبز نشان داده اند و سایر نامزدها برای خالی نبودن عریضه وارد رقابت انتخاباتی خواهند شد.
تاریخ: 1390/11/13
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: