برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

اظهارنظر احمدی نژاد در خصوص انتخابات ؛ دولـت قطعـا هیچگـونه دخالتی نخواهد داشـت/ برای ما فرقی ندارد چه کسی رئیـس فدراسیـون فوتبـال باشد

رئیس جمهور ایران که درساختمان روزنامه ایران حاضر شده بود ، با حضور در میان کارکنان روزنامه ایران ورزشی به سئوالات آنها پاسخ داد.

به گزارش پارس فوتبال به نقل از این روزنامه احمدی‌نژاد  در پاسخ به این پرسش ما که اوضاع فوتبال ایران را چطور ارزیابی می‌کند، با کمی مکث و تغییر در چهره و تکان دادن سرش به نشانه اینکه اوضاع خوب نیست پاسخ می‌دهد: «اوضاع که خوب نیست... فوتبال به یک اتفاق عظیم فرهنگی نیاز دارد و باید در فوتبال یک تحول اساسی رخ دهد.»

رییس جمهور در پاسخ به این پرسش که آیا در انتخابات فدراسیون باید گروه جدیدی مدیریت فوتبال را در دست بگیرند می‌گوید: «منظور تغییر اشخاص و شخص خاصی نیست بلکه باید نوع نگرش و دیدگاه حاکم بر فوتبال کشور تغییر کند.»

 رییس جمهور با اشاره به این موضوع که می‌تواند در فوتبال پول زیاد وجود داشته باشد و نتیجه بهتری هم بگیریم، حرف‌هایش را اینطور ادامه می‌دهد: «باید کارهای خوب را تقویت کنیم و کارهای بد را کنار بگذاریم. به اعتقاد من تنها مشکل فوتبال پول‌های هنگفت و زیاد نیست بلکه می‌شود در کنار پول‌های زیاد، خروجی بهتری از فوتبال بگیریم. نگاه من این نیست که پول فوتبال را خراب کرده بلکه باید این ورزش را مردمی کرد و این امکان را به‌وجود آورد که تمام مردم از این پول و از این فوتبال استفاده کنند. اکثر مردم ما به فوتبال علاقه‌مند هستند و بازی‌ها- چه باشگاهی و چه ملی- را می‌بینند و نتایج را دنبال می‌کنند. مردمی‌ترین ورزشی که می‌تواند 100 هزار نفر را یکجا جمع کند همین فوتبال است. بنده هم به فوتبال علاقه‌مندم اما از شما می‌پرسم؛ آیا این فوتبال، با مرام، تاریخ و فرهنگ اسلامی و ایرانی ما سازگار است و در این چارچوب قدم برمی‌دارد؟ باید فوتبال به تقویت دوستی‌ها کمک کند و روحیه فداکاری و از خود گذشتگی را به جامعه تزریق کند و همانطور که ملت ما در سطح جهان مطرح هستند، بازیکنان و تیم‌های ما هم در سطح جهانی بدرخشند. این موضوعات به بحث‌های کوچک بازیکنان و خرج پول در فوتبال ارتباطی ندارد.»

رییس جمهور به این پرسش که آیا دولت دخالتی در انتخابات فدراسیون فوتبال دارد یا خیر اینگونه پاسخ می‌دهد: «دولت هیچ دخالتی در این موضوع نخواهد داشت. برای ما هم فرقی ندارد که چه کسی درآینده رییس فدراسیون فوتبال باشد چرا که همه برای موفقیت ورزش و فوتبال تلاش می‌کنند.»

تاریخ: 1390/11/16
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: