"فابیو کاپلو":"جان تری" باید کاپیتان تیم ملی انگلستان بماند
سرمربی تیم ملی فوتبال انگلستان با تصمیم اتحادیه فوتبال این کشور مبنی بر گرفتن بازوبند کاپیتانی از "جان تری" مخالفت کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، با توجه به اینکه اتحادیه فوتبال انگلستان کاپیتانی را از تری گرفته، فابیو کاپلو همچنان مدافع چلسی را کاپیتان خود میداند.
کاپلو در گفتگو با سی ان ان اظهار داشت: من با این تصمیم موافق نیستم. دراین خصوص با رئیس اتحادیه فوتبال انگلستان هم صحبت کردم و گفتم تری تا از سوی یک دادگاه مدنی متهم شناخته نشود نباید بازوبند را از او گرفت. تری را در یک دادگاه ورزشی محاکمه کردهاند. به همین خاطر است که بر این باورم بازوبند باید همچنان در اختیار این بازیکن باقی بماند.
برپایه گزارش سایت گل، اتحادیه فوتبال انگلستان به دلیل اینکه جان تری در تاریخ نهم ژوییه در مواجهه با "آنتون فردیناند" در دیدار تیمهای چلسی - کوئینزپارک رنجرز الفاظ نژادپرستانه به کار برده، بازوبند کاپیتانی تیم ملی انگلستان را از تری گرفته است.
تاریخ: 1390/11/17
موضوع: سایر ورزش ها
نظر: 0
















