دباغیان در گفتگو با مهر:وضعیت مقاومت برای سوم شدن لیگ کاراته بهتر از رقباست
به گزارش خبرنگار مهر، تیم کاراته مقاومت برای آنکه جایگاه سومی خود را در سوپر لیگ کاراته تثبیت کند در هفته پایانی باید از دو بازی مقابل تیمهای مناطق نفت خیز جنوب و پاس همدان برنده از میدان خارج شود.
غلامرضا دباغیان سرمربی مقاومت در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان مطلب فوق افزود: برای آنکه به هدف خود برسیم اجازه اشتباه نداریم و هیچ تیمی را نیز دست کم نخواهیم گرفت. همه تیمها در هفته پایانی سخت تلاش می کنند تا با قدرت بازیهای خود را به پایان برسانند و در این بین دیدار با تیم های قعرنشین مشکل تر خواهد بود.
وی افزود: تیم های قعرنشین در همه لیگ ها روزهای پایانی فصل خطرناک هستند و می توانند تیم های بالایی جدول را با مشکل مواجه کنند و با آگاهی از این موضوع تیم خود را روانه دیدار با رقبا میکنیم.
سرمربی مقاومت افزود: سه تیم برای کسب سکوی سوم تلاش می کنند که با توجه به دیدارهای پیش رو و حریفان هرسه تیم، باید اذعان داشت که وضعیت تیم ما بهتر از سایر رقباست، اما سعی می کنیم با ارائه بهترین بازی قدرت مقاومت را به رخ سایر تیمها بکشیم.
دباغیان در پایان گفت: فولاد در این فصل از رقابتها خوب ظاهر شده و عملکرد خوبی هم از خود نشان داده است قطعاً قهرمانی حق این تیم بود که به آن دست یافت.هفته پایانی رقابت های سوپر لیگ کاراته باشگاههای ایران فردا پنجشنبه در سالن شهید افراسیابی برگزار خواهد شد.
















