برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

بعد از بازوبند کاپیتانی؛"جان تری" در آستانه از دست دادن اسپانسر شخصی

مدافع ملی پوش تیم فوتبال چلسی بعد از، از دست دادن بازوبند کاپیتانی تیم ملی انگلیس این بار در آستانه از دست دادن اسپانسر کفش و پیراهن خود قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، تری 31 ساله به دلیل توهین نژادپرستانه به آنتون فردیناند در دیدار چلسی مقابل کوئینزپارک رنجرز بازوبند کاپیتانی تیم ملی انگلیس را از دست داد و اکنون با توجه به مخدوش شدن وجهه او آمبرو، برندی که از 18 سالگی تری را حمایت می کرد عکس تری را از روی وب سایت خود برداشته است.

یک سخنگوی این کمپانی مشهور در گفتگو با روزنامه سان گفت: جان تری دیگر در لیست بازیکنانی که ما حمایت می کنیم قرار ندارد. هنوز هم مشخص نیست ما در آینده چه بازیکنی جای تری را خواهد گرفت.

قرارداد فعلی تری با آمبرو بعد از رقابتهای یورو 2012 به پایان می رسد. این کمپانی اعلام نکرده قراردادش را با تری تمدید می کند یا خیر. به این ترتیب تری باید به فکر یک اسپانسر جدید برای  تجهیزات ورزشی خود باشد. گفته می شود قرارداد فعلی تری با آمبرو ارزشی در حدود 4 میلیون پوند دارد.

آمبرو به جز جان تری حامی مالی چندین بازیکن دیگر تیم ملی انگلیس از جمله اندی کارول، جو هارت، درن بنت و جوردان هندرسون نیز هست. این در حالی است که کمپانی سامسونگ نیز خود را از حواشی جان تری دور کرده و اعلام کرده تنها اسپانسر باشگاه چلسی است و از هیچ بازیکنی حمایت نمی کند.


تاریخ: 1390/11/21
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: