برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

تشریح دلایل رشد فوتسال ایران/ترابیان در سیمنار مدیران فوتسال آسیا سخنرانی کرد

رئیس کمیته فوتسال فدراسیون فوتبال در سمینار مدیران فوتسال کنفدراسیون فوتبال آسیا که هفته گذشته در مالزی برگزار شد، یکی از سخنرانان ویژه بود.

به گزارش خبرنگار مهر، سمینار مدیران فوتسال کشورهای آسیایی عضو AFC از 6 تا 8 فوریه 2012 (17 تا 19 بهمن 1390) در کوالالامپور مالزی برگزار شد. این سمینار با هدف گسترش ارتباطات AFC با کمیته‌های فوتسال فدراسیون‌های آسیایی و نیز رشد و گسترش فوتسال در این قاره برگزار شد.

عباس ترابیان، رئیس کمیته فوتسال فدراسیون فوتبال کشورمان در خصوص برگزاری این سمینار به خبرنگار مهر اظهار داشت: کنفدراسیون فوتبال آسیا در ارتباطاتی که با فدراسیون‌های عضو داشته به این نتیجه رسیده است که فوتسال در بیشتر فدراسیون‌های آسیایی رکن دوم و سوم بوده و از توجه کمتری نسبت به فوتبال برخوردار است.

وی در ادامه افزود: این سمینار برگزار شد تا نظرات مدیران فوتسال کشورهای آسیایی برای رشد هر چه بیشتر فوتسال در قاره کهن بررسی و شرایط اجرای آن فراهم آید.

در این سمینار روسای کمیته‌های فوتسال فدراسیون‌های ایران و ژاپن، رئیس کمیته برگزاری مسابقات فوتسال و فوتبال فدراسیون اسپانیا و رئیس کمیته فوتسال فدراسیون فوتبال ایتالیا برای حاضرین در بخش‌های مختلف به ایراد سخنرانی پرداختند و نکاتی را در خصوص فوتسال و چگونگی توسعه آن در قاره آسیا بیان کردند.

ترابیان در خصوص موضوع سخنرانی‌اش در گردهمایی مدیران فوتسال AFC گفت: در این سمینار ابتدا فوتسال ایران را معرفی کرده و درباره برگزاری مسابقات لیگ و تیم ملی فوتسال ایران توضیحاتی ارائه کردم. همچنین راجع به چگونگی رشد فوتسال در ایران اینکه چگونه از رتبه سیزدهم جهان به رده چهارم رنکینگ فیفا رسیدیم، در 10 سرفصل مطالبی را بیان کردم.


تاریخ: 1390/11/22
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: