در گفتگو با مهر عنوان شد:دوری یک ماهه عالیشاه از میادین فوتبال/ مدافع راهآهن جراحی شد
پزشک تیم فوتبال راهآهن از دوری یک ماهه امید عالیشاه هافبک گلزن این تیم از حضور در مسابقات لیگ خبر داد.
علیرضا شهاب در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد آخرین وضعیت مصدومان تم راه آهن ضمن بیان مطلب فوق گفت: امید عالیشاه که در جریان دیدار راهآهن برابر داماش دچار مصدومیت از ناحیه لیگامنت زانو شده بود، به مدت یک ماه از میادین دور خواهد بود.
وی اضافه کرد: با برنامهریزی درمانی مناسب برای این بازیکن جوان، جهت بهبود مصدومیتش تلاش خواهیم کرد و امیدواریم وی بتواند بزودی شرایط بازگشت به مسابقات را بدست آورد.
پزشک تیم فوتبال راهآهن همچنین در مورد میرهانی هاشمی هم گفت: این بازیکن پنجشنبه صبح عمل کرد و به مدت یک ماه از میادین فوتبال دور خواهد بود.
تیم فوتبال راهآهن شهرری در پایان هفته بیست و پنجم رقابتهای لیگ برتر با کسب 28 امتیاز در رده سیزدهم جدول ردهبندی لیگ برتر قرار گرفته است.
تاریخ: 1390/11/23
موضوع: سایر ورزش ها
نظر: 0
















