برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

در مراسم تجليل از برترين‌هاي اخلاقابراهيم‌زاده: شكست مقابل صنعت نفت دليل ناتواني ما نيست

به گزارش خبرگزاري فارس، منصور ابراهيم‌زاده در حاشيه مراسم تقدير از برترين‌هاي اخلاق فوتبال ايران،‌ اظهار داشت: خوشحالم كه در اين ايام و نزديك تولد امام حسن عليه‌السلام چنين مراسمي برگزار شد. اين نشان مي‌دهد همه ما به مسائل فرهنگي توجه داريم و خوشحالم كه اين موضوع به خوبي توسط رسانه‌ها پوشش داده شده است.
وي ادامه داد: واقعيت اين است كه زماني كه صحبت از كار مي‌شود در رأس آن بايد مسائل اخلاقي وجود داشته باشد. اعتقاد دارم به خاطر فرهنگ و قدمت تاريخ و تمدن‌مان همواره سرلوحه بوده‌ايم. رعايت مسائل اخلاقي از نكاتي است كه بايد به آن توجه شود و در مربيان و بازيكنان نيز انگيزه لازم ايجاد شود.
برترين مربي‌ اخلاق ليگ نهم، گفت: فوتبال در سراسر جهان علاقمندان زيادي دارد كه ما مي‌توانيم با حركات مثبت خود، تماشاگران و هواداران را تحت تاثيرات مثبت قرار دهيم.
سرمربي ذوب‌آهن درباره وضعيت اين تيم براي ديدار مقابل صباي قم، عنوان كرد: شرايط تيمي خوبي داريم و تمرينات را براي رويارويي با صبا آغاز كرده‌ايم. مي‌دانيم با تيمي بازي داريم كه پير فوتبال ايران هدايت آن را به‌عهده دارد و به تمام مسائل آگاه است.
ابراهيم‌زاده تصريح كرد: سال‌ها شاگرد ياوري بودم، اما وقتي هدف ما قهرماني است بايد تمام تلاش‌مان را انجام دهيم و از تماشاگران و شرايط ميزباني نهايت استفاده را ببريم؛ چون بعد از اين مسابقه در فاصله كمي به بازي‌هاي آسيايي مي‌رسيم كه مي‌تواند اين ديدار در حكم يك بازي تداركاتي خوب باشد.
وي درباره شكست هفته گذشته مقابل صنعت نفت آبادان گفت: شكست هم جزئي از زندگي است و دليل ناتواني ما نيست. شايد اين شكست انگيزه‌اي شود تا با قدرت بيشتري به كارمان ادامه دهيم.
مراسم تقدير از برترين‌هاي اخلاق فوتبال ايران شب گذشته با حضور جمعي از اهالي فوتبال در هتل آكادمي ملي المپيك برگزار شد.
انتهاي پيام/

تاریخ: 1389/6/3
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: