برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

شاهین بوشهر در آستانه انحلال

سایت خبری دلوار از رسانه های محلی بوشهر ونزدیک به علی افراشته رییس هیئت مدیره شاهین و معاون اجرایی مجلس شورای اسلامی در خبری که آن را اختصاصی خوانده ،نوشت: سرانجام و پس از فشارهای متعدد و عدم حمایت مسئولین استانی از شاهین بوشهر، تنها نماینده استان در لیگ برتر در آستانه انحلال قرار گرفت.گفته می شود افراشته که تاکنون حدود پنج میلیارد تومان به این تیم تزریق کرده است، نتوانسته در مقابل فشارها و بدهی های این تیم مقاومت کرده و به همین دلیل در صورت عدم رفع مشکلات شاهین، وی به عنوان رییس هیأت مدیره انحلال این تیم را اعلام خواهد کرد.

این سایت اشاره ای به دو دستگی های درونی باشگاه هم دارد و می نویسد:انحلال باشگاه شاهین در حالی صورت می گیرد که برخی با دخالت های بیجا و در مواقع خاص در رسانه ها حضور یافته و در زمان مشکلات هیچ کمکی به این تیم نمی کنند.همچنین گفته می شود افراشته از مسئولین استان که وی را به شدت تنها گذاشته اند ناراحت بوده و دیگر حاضر نیست بیش از این از اعتبار خود هزینه کند.
یک منبع آگاه گفت: فشارهای وارده بر افراشته موجب بیماری و خانه نشینی وی شده و همین موضوع رییس هیأت مدیره شاهین را سخت به فکر واداشته است.باید گفت درصورت عدم همکاری مسئولین استانی به خصوص استاندار با مسئولین شاهین، انحلال این تیم ظرف چند روز آینده توسط افراشته اعلام خواهد شد.
گفته می شود با توجه به اینکه هر تصمیمی در این مورد باید توسط صاحبان سهام باشگاه( هیئت موسس) اتخاذ گردد، افراشته با کناره گیری از سمت خود، تعیین تکلیف در مورد باشگاه را به هیئت موسس واگذار خواهد کرد.
گویا 5میلیارد مصوب سال گذشته هیئت دولت که جهت کمک به ورزش استان در نظر گرفته شده بود در شرف تحقق است اما گفته اند چون شاهین اسپانسر دارد(پست بانک)از آن محل به باشگاه هیچ مبلغی تعلق نمی گیرد وهمین سبب کناره گیری افراشته شده است.
تاریخ: 1390/11/27
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: