برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

با حضور کاندیداها و کارشناسان؛جلسه ویژه کمیته تربیت بدنی مجلس برای انتخابات فدراسیون فوتبال

کمیته تربیت بدنی و جوانان کمیسیون فرهنگی مجلس فردا یکشنبه جلسه ویژه‌ای را با حضور گزینه‌های ریاست فدراسیون فوتبال برگزار خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، انتخابات فدراسیون فوتبال روز 15 اسفند برگزار می‌شود و علی کفاشیان، عزیزالله محمدی، جمشید تقی‌زاده، محمد حسین قریب و یونس قربانی پنج گزینه‌ای هستند که برای ریاست فدراسیون ثبت نام کرده‌اند.

شائبه‌های دخالت دولت در انتخابات و همچنین آگاهی از برنامه کامل گزینه‌های ریاست باعث شده که کمیته تربیت بدنی مجلس با همکاری کافه فوتبال و با حضور کاندیداها، کارشناسان و پیشکسوتان جلسه ویژه‌ای را برگزار کند.

این جلسه ساعت 9 صبح فردا در محل جلسات کمیسیون تلفیق مجلس برگزار خواهد شد. هنوز مشخص نیست علی کفاشیان، عزیزالله محمدی و حسین قریب در این جلسه شرکت خواهند کرد یا خیر.


تاریخ: 1390/11/29
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: