چشم انداز تاریک استرالیا از المپیک لندن
به گزارش خبرگزاری فرانسه، درحالی که فقط پنج ماه تا المپیک لندن باقی مانده، نیک گرین رییس کمیته المپیک استرالیا گفت: استرالیا در تلاش برای کسب عنوان پنجمی در جدول مدالهای المپیک 2012 عقب است.
استرالیا در صورت عدم صعود تیم های والیبال و فوتبال این کشور احتمالا کوچکترین تیم المپیک را طی 20 سال گذشته به میدان خواهد آورد.
گرین در اجلاس عمومی کمیته المپیک استرالیا گفت از بازیهای المپیک 2000 سیدنی تاکنون سرمایه گذاری جدیدی در ورزش این کشور انجام نشده است.
وی افزود: کشورهای دیگر سرمایه گذاری بیشتری از ما کرده اند.
در ابتدا پیش بینی می شد استرالیا 420 ورزشکار را به لندن اعزام کند.
کرگ فیلیپس یک مقام کمیته المپیک استرالیا در این اجلاس گفت: با توجه به دشواری تیم های فوتبال و والیبال مردان این کشور برای صعود، تعداد نفرات اعزامی استرالیا به المپیک برای اولین بار از المپیک 1992 بارسلون تاکنون، به کمتر از 400 تن خواهد رسید.
کمیته المپیک استرالیا اعلام کرد از دولت فدرال خواهد خواست که بودجه ورزشهای برگزیده را بعد از بازیهای لندن مورد بازنگری قرار دهد.
این کمیته اعلام کرد، باوجود این پیش بینی ها، در مورد هدف مدالهای 2012 تجدید نظر نخواهد شد.
از ورزشکاران استرالیایی که در حال حاضر رده های چهارم یا پنجم را در ورزشهایشان دارند خواسته شده برای ارتقای خود و کسب مدال تلاش کنند.
کمیته المپیک استرالیا براساس عملکرد ورزشکاران این کشور در رقابتهای بین المللی، دستیابی به 35 مدال را هدف خود قرار داده است.
این رقم پایین ترین تعداد مدال های استرالیا از المپیک 1992 بارسلون تاکنون است که طی آن استرالیا با 27 مدال شامل هفت طلا دهم جهان شد.
**1584**1440
















