علی مظاهری: فعلا لژیونر نمی شوم
'علی مظاهری' روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: چندی پیش در پی درخواستی که فدراسیون بوکس آلمان به فدراسیون بوکس کشورمان فرستاده بود، از من دعوت کرد تا در لیگ نیمه حرفهای این کشور شرکت کنم.
مظاهری اضافه کرد: به دلیل اینکه هدف اصلی من حضور در بازی های المپیک 2012 لندن است، فعلا درخواست فدراسیون بوکس
آلمان را رد کردم.
بوکسور وزن 91 کیلوگرم تیم ملی کشورمان بیان داشت: برنامه اصلی من در حال حاضر کسب سهمیه بازی های المپیک در مسابقات آسیایی قزاقستان است.
مظاهری ادامه داد: بعد از مسابقات قهرمانی ایران، تمرینات خوبی را پشت سر گذاشتم و در حال رسیدن به آمادگی کامل هستم.
وی یادآور شد: امیدوارم بتوانم در مسابقات آسیایی قزاقستان، سهمیه حضور در بازی های المپیک را دریافت کرده و نتیجهای بهتر از بازی های المپیک 2008 پکن کسب کنم.
مظاهری در خصوص برنامه حضورش در بوکس نیمه حرفهای نیز اعلام داشت: اگر روزی بوکس آماتور را کنار بگذارم، به سراغ بوکس نیمه حرفه ای خواهم رفت و شاید هم لژیونر شوم.
علی مظاهری بوکسور وزن 91 کیلوگرم تیم ملی بوکس کشورمان برای کسب سهمیه بازی های المپیک 2012 لندن در مسابقات آسیایی قزاقستان باید حتما مدال طلا را از آن خود کند.
مسابقات بوکس قهرمانی آسیا، فروردین ماه سال آینده در قزاقستان برگزار خواهد شد.
مظاهری در بازی های المپیک 2008 پکن نیز به عنوان نماینده بوکس کشورمان حضور داشت اما نتوانست به مقامی دست پیدا کند.
تهرام/س.ر/1275
1589
















