برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

یک پیروزی پرگل دیگر به حرکت رئال برای قهرمانی لالیگا شتاب بخشید

تهران - تیم فوتبال رئال مادرید با کسب یک پیروزی پرگل چهار بر صفر بر راسینگ سانتاندر، به حرکت خود به سمت قهرمانی لالیگا شتاب بیشتری بخشید.

این پیروزی باعث شد تا فاصله رئال صدرنشین با بارسلونا نزدیکترین رقیبش بر سر قهرمانی به سیزده امتیاز برسد. اما بارسا در صورت پیروزی در دیدار بسیار دشوار یکشنبه شب خود مقابل والنسیا خواهد توانست این فاصله را کاهش دهد.

رئال با توپ پر پا به میدان مسابقه گذاشت و پس از اصابت یک ضربه سر کریستیانو رونالدو به تیر دروازه، وی در همان دقیقه ششم بازی با یک ضربه سر دیگر تیمش را صاحب گل اول کرد. این گل که حاصل یک پاس عرضی کاکا بود از فاصله نزدیک به ثمر رسید.

اخراج ' دومینگو سیسما ' یک بازیکن سانتاندر در دقیقه 30 باعث تقویب بیشتر تیم میزبان شد.

تا پیش از پایان نیمه اول، کریم بنزما یک گل دیگر رئال را در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو پیش انداخت.

در نیمه دوم رئال همچنان کنترل کامل بازی را در دست داشت و پس از گل سوم ' آنخل دی ماریا ' که به عنوان بازیکن ذخیره وارد زمین شده بود بنزما دومین گل خود و آخرین گل دیدرا را به ثمر رساند.

رئال با این پیروزی در هفته بیست وسوم لالیگا 61 امتیازی شد و بارسا و والنسیا به ترتیب با 48 و 40 امتیاز و یک بازی کمتر در تعقیب این تیم هستند.

مترجمام 1403

تاریخ: 1390/11/30
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: