بازتاب پیروزی استقلال تهران برالاتفاق عربستان در رسانه های عرب زبان
به گزارش ایرنا، کارشناسان اکثر این رسانه برتری 3 بر یک استقلال را منصفانه توصیف کردند و بر این باوربودند که این برد قاطعانه استقلال نتیجه نمایش بسیار خوب بازیکنان این تیم در طول مسابقه و اجازه ندادن به تیم الاتفاق برای خودنمایی در این دیدار است.
کارشناس مغربی سعودی اسپورت در این زمینه معتقد است: سطح فوتبال باشگاه های ایران بالاتر از سطح لیگ عربستان است و برد 3 بر یک استقلال یا برتری نسبی یکی دوسال اخیر تیم های ایران گواه این مدعاست.
تحلیلگران شبکه دبی اسپورت نیز بازی استقلال را تحسین کردند و غفلت مدافعان تیم الاتفاق از مهارت و سرعت آرش برهانی مهاجم برجسته استقلال را یکی از عوامل این باخت دانستند.
محمد غراب بازیکن سابق تیم ملی امارات به این شبکه گفت: نظم تیمی استقلال و بستن راه های نفوذ تیم الاتفاق بر اثر اطلاع و شناخت کافی که مربیان استقلال از تیم حریف داشتند رمز این برد بود ضمن اینکه نباید از حضور و تشویق بی وقفه بیش 60 هزار تماشاگر در ورزشگاه بزرگ آزادی به راحتی بگذریم.
مفسر فوتبال شبکه العراقیه نیز این برد را حق مسلم استقلال دانست و گفت: برغم غایب بودن چند بازیکن صاحب نام استقلال امثال زندی و تیموریان و نتایج نه چندان خوب استقلال در هفته های اخیر لیگ ایران اما این تیم نمایش بسیار خوبی داشت و ثابت کرد که برای دیگر تیم ها در دیدارهای آتی در مرحله گروهی جام قهرمانان باشگاه های آسیا حریفی قدرتمند و مدعی است.
گوینده شبکه ابوظبی اسپورت نیز بازی هجومی تیم فوتبال استقلال را مورد ستایش قرار داد و گفت: راز برتری استقلال در این دیدار این است که بازیکنان این تیم عقب نشینی نکردند و بازی هجومی و حماسی خود را حتی پس از دقایقی که گل مساوی را دریافت کردند ادامه دادند .
در این میان برخی کارشناسان شبکه های عربی مصدومیت دو مهاجم گلزن الاتفاق به نامهای تیگالی و لازرونی و عدم حضور برانکو ایوانکوویچ در کنار تیم را از عوامل موثر در روند ناکامی تیم الاتفاق دانستند و گفتند البته این بهانه کافی برای باخت سنگین 3 بر صفر الاتفاق مقابل استقلال نیست چون تیم حریف نیز با مصدومیت های متعدد به میدان آمده بود و دیدیم که نمایش خوبی در زمین پیاده کرد.
دیدار استقلال ایران و الاتفاق عربستان که عصر شنبه در ورزشگاه آزادی تهران برگزار شد توسط 12 شبکه تلویزیونی عربی بصورت زنده پخش شد.
7476/ 632
















