ارمنستان قهرمان مسابقات بین المللی شطرنج جام فردوسی شد
رییس هیات شطرنج استان خراسان رضوی عصر یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود:در پایان این مسابقات که از 21 تا 30 بهمن ماه در مشهد برگزار شد، 'سرگی تیویاکوف' هلندی دوم شد و 'پوریا درینی'از کشورمان بر سکوی سوم جای گرفت.
'محمد رضا وجدانی' ادامه داد: 'الکساندر فومینیه' از روسیه نیز مقام چهارم این دوره از رقابتها را کسب کرد و 'نیما جوانبخت' ، 'مرتضی محجوب' و 'پوریا ایدنی' هر سه از کشورمان رتبه های پنجم الی هفتم را کسب کردند.
وی بیان کرد: 'لئون بابوجیان' گرجستانی موفق به کسب مقام هشتم شد و 'رسول ابراهیم اف' و 'آکاکی شادامبریدزه' شطرنج بازان آذربایجانی نهم و دهم شدند.
پنجمین دوره مسابقه های بین المللی شطرنج آقایان جام فردوسی با شرکت 144 استاد بزرگ، بین المللی و فیده شطرنج از ایران، آذربایجان، ازبکستان، روسیه، گرجستان، اکران، هند، ارمنستان، ترکمنستان و پاکستان 21 الی 30 بهمن ماه جاری در مشهد برگزار شد.
/7490/659
















