برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

«مبانی فوتبال در برزیل» به میدان کتاب‌های ورزشی می‌آید

کتاب «مبانی فوتبال در برزیل» نوشته «خوزه گونزالس» با ترجمه مسعود اقبالی هفته آینده روانه بازار کتاب می‌شود.-به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، این کتاب می‌کوشد با بررسی مسایل فوتبال برزیل از جام ‌جهانی 1930 تاکنون، عوامل موفقیت این کشور در رشته ورزشی فوتبال را بررسی کند. 

این نوشتار در دو فصل با موضوعات «فلسفه فوتبال برزیل و مقایسه مکاتب» و «اصول تاکتیک» نگارش یافته و به مضامینی نظیر «آموزش تاکتیک»، «ترکیبات تاکتیک»، «مفاهیم تاکتیک»، «فاکتورهای پیشرفت فوتبال برزیل»، «مفاهیم فوتبال تهاجمی» و «مفاهیم فوتبال تدافعی» پرداخته است. 

در بخشی از مقدمه مولف عنوان می‌کند:‌ «فوتبال برزیل ترکیبی از سرعت در ضربه زدن، بازی بدون توپ و استفاده صحیح از فضای موجود است. اهداف اولیه فوتبال برزیل گل زدن است که حاوی خلاقیت لازم با حرکات دفاعی فوق‌العاده می‌باشد. در فرایند پیشرفت و توسعه فوتبال در برزیل کافی است نگاهی به تاریخ جام‌ جهانی از سال 1930 بیندازیم. موفقیت فوتبال برزیل در گرو برنامه‌ریزی مدون و هدفمند، سرمایه‌گذاری مالی و انسانی و مدیریت و سازماندهی در ساختار تشکیلاتی آن است.»

نخستین چاپ کتاب«مبانی فوتبال در برزیل» با شمارگان 1100 نسخه، 145 صفحه و به بهای 50000 ریال از سوی انتشارات آوای ظهور به زودی راهی بازار نشر می‌شود.
تاریخ: 1390/12/1
کلمات کلیدی: ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: