برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

مسبب شکست‌ها این فدراسیون نبوده است /کفاشیان بماند برای فوتبال بهتر خواهد بود

مهاجم پیشین تیم ملی فوتبال معتقد است عدم داشتن برنامه بلند مدت یکی از مشکلات اساسی فوتبال کشور است و نمی‌توان نتایج چهار سال اخیر فوتبال را به عملکرد فدراسیون فعلی نسبت داد.

وحید هاشمیان درباره در پیش بودن انتخابات فدراسیون فوتبال و ارزیابی‌اش از عملکرد فدراسیون در چهار سال اخیر اظهار کرد: در زمان مدیریت دادگان تیم ملی به راحتی به جام جهانی رفت. حضور در جام جهانی یک کارنامه خوب برای یک رییس فدراسیون محسوب می‌شود. بعد از رفتن دادگان مدتی کارها دست کمیته‌ انتقالی بود و پس از آن بود که کفاشیان رییس فدراسیون شد.

هاشمیان ادامه داد: طبیعی بود کسی که برای اولین بار به دنیای فوتبال وارد شده با گذشت زمان با ساز و کار آن آشنا شود و در واقع همین طور هم شد. اگر در این چهار سال پیروزی یا شکست برای فوتبال ایران رخ داده، محصول کار 15 ـ 16 ساله مدیران قبل است و هیچ کدام از آن‌ها به خاطر حضور کفاشیان اتفاق نیفتاده است.

هاشمیان با اشاره به این که نداشتن برنامه بلند مدت برای فوتبال یکی از مشکلات اساسی ماست، گفت: اگر یک برنامه‌ریزی مناسب و بلند مدت در فوتبال وجود داشته باشد با تغییر رییس فدراسیون این برنامه به جای خود می‌ماند و در واقع کارها بر اساس آن پیش می‌رود، مثلا در آلمان اگر رییس فدراسیون عوض شود، در برنامه بلند مدت و اصول کاری‌شان تغییری ایجاد نمی‌شود، اما متاسفانه در ایران ما شاهد این هستیم که با عوض شدن رییس فدراسیون تمام برنامه‌ها هم به کلی عوض می‌شود و هر کسی باید از اول کار خود را آغاز کند. ما باید کاری کنیم که این رویه یک جا درست شود. به نظر من اگر شکستی در چند سال گذشته برای فوتبال ایران رخ داده است، محصول کار کفاشیان نیست. او در ابتدا با شرایط فوتبال ایران آشنا نبود، اما رفته رفته در این فوتبال جا افتاد و حتی توانست کارلوس کی‌روش را برای سرمربیگری تیم ملی انتخاب کند که به نظر من حرکت بسیار مثبتی بود.

مهاجم پیشین تیم ملی فوتبال با اشاره به شرایط خاص فوتبال ایران گفت: ما در فوتبالمان هیچ کار زیربنایی برای جوانان و نوجوانان انجام نداده‌ایم و بیشتر مواقع کارها با رابطه انجام شده است و افراد سیاسی هم بعضی اوقات در کار فوتبال دخالت کردند. شاید آن‌ها فقط می‌خواستند خودشان را مطرح کنند. با این حال در حال حاضر من نمی‌دانم به غیر از کفاشیان چه کسانی نامزد ریاست فدراسیون هستند.

وی افزود: من تا به حال فقط سه بار با کفاشیان صحبت کرده‌ام و اگر می گویم بهتر است او در فوتبال بماند، بدین خاطر است که چهار سال در این فدراسیون جا افتاده و سیستم‌ فوتبال را می‌شناسد. نه بدین خاطر که من با او رابطه‌ای دارم یا هر چیز دیگر. در خود آلمان هم کسانی که رییس فدراسیون بودند در بعضی از مواقع سیاسی بوده و از مجلس این کشور به فوتبال آمدند، اما مهم این است که وقتی این افراد وارد فوتبال می‌شوند به فکر پیشرفت فوتبال باشند و نه بزرگ کردن خودشان. به نظر من مدیری قدرتمند است که بتواند فوتبالی‌ها را کنار خود جمع کند و به رشد فوتبال کشورش کمک کند.

مهاجم پرسپولیس در ادامه گفت‌وگویش با ایسنا، درباره شرایط خود نیز گفت: از روز شنبه تمرین‌های خود را مجددا آغاز کرده‌ام و می‌خواهم هر چه سریع‌تر به مرز آمادگی برسم. ما 16 روز دیگر با الهلال در عربستان بازی داریم و همه امیدواریم که نتیجه‌ خوبی در آن بازی به دست بیاوریم.

وی همچنین درباره پیروزی استقلال مقابل الاتفاق و حضور علی پروین و پرسپولیسی‌ها در ورزشگاه برای تماشای این بازی، گفت: من که از برد استقلال خیلی خوشحال شدم. آن‌ها خیلی خوب بازی کردند، به ویژه آرش برهانی که یکی از روزهای خوبش بود. فکر می‌کنم حضور پرسپولیسی‌ها در این بازی یک چیز طبیعی بود. خود من هم نمی‌توانم تصور کنم که تیمی از ایران با یک تیم خارجی بازی دارد و همه ما به حمایت نماینده ایران نپردازیم. همه باید وطن دوست باشیم و از کشورمان در همه جا حمایت کنیم.
تاریخ: 1390/12/1
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: