برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

دومین کنگره بین المللی جراحی زانو، آرتروسکپی و آسیب های ورزشی در کیش آغاز شد

کیش- دومین کنگره دو سالانه بین المللی جراحی زانو، آرتروسکپی و آسیب های ورزشی شبانگاه دوشنبه یکم اسفندماه جاری در جزیره کیش آغاز شد.

به گزارش ایرنا، این کنگره باحضور رییس دومین کنگره بین المللی جراحی زانو، آرتروسکپی و آسیب های ورزشی، امام جمعه کیش، رییس فدراسیون پزشکی ورزشی آسیا، دبیرکل این فدراسیون، نایب رییس فدراسیون پزشکی در جنوب شرق آسیا و تعداد بی شماری از اساتید و دانشجویان در سالن خلیج فارس مرکز همایش های بین المللی کیش برگزار شد.

بنابراین گزارش این کنگره به همت انجمن جراحان زانو، آرتروسکوپی و آسیب های ورزشی ایران و با هدف گسترش دانش جراحان ارتوپدی، متخصصان پزشکی ورزشی، متخصصان طب فیزیکی، فیزیوتراپیست ها و دیگر پزشکان برگزار شده است.

افزایش مهارت متخصصان در جراحی های زانو، آرتروسکوپی مفاصل و تمام موارد آسیب های ورزشی و افزایش مهارت در مراقبت های درمانی و فنون جراحی و مداخلات کم تهاجمی از دیگر اهداف این همایش عنوان شده است.

بیش از350 نفر از جراحان ارتوپد و متخصصان پزشکی و دانشجویان داخلی و همچنین 25 نفر سخنرانان از کشورهای فرانسه، هلند، آلمان، اتریش، هند، ایتالیا و کره جنوبی در دومین کنگره دو سالانه بین المللی جراحی زانو، آرتروسکپی و آسیب های ورزشی آخرین دستاوردها و پیشرفت ها مرتبط با این موضوع را مورد بحث و بررسی قرار خواهند داد.

شرکت کنندگان در این کنگره از امتیاز بازآموزی مداوم برخوردار بوده و از سوی مسوولان برگزارکننده نیز به بهترین مقاله ارایه شده مبلغ دو هزار دلار اهدا خواهد شد.

دومین کنگره دو سالانه بین المللی جراحی زانو، آرتروسکپی و آسیب های ورزشی تا روز جمعه پنجم اسفند ماه جاری در محل سالن همایش های بین المللی کیش ادامه خواهد داشت.

ک/21234

تاریخ: 1390/12/2
کلمات کلیدی:
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: