مربی زسکامسکو: اول رئال مادرید و بعد بارسلونا را حذف می کنیم
تهران - ' لئونید اسلوتسکی' سرمربی زسکامسکو گفت می خواهد هر دو تیم رئال مادرید و بارسلونا را در این دور از رقابت های لیگ قهرمانان اروپا حذف کند.
به گزارش سایت گل، این تیم روس باید برای رویارویی با رئال مادرید در برنابئو در ماه مارس خود را آماده کند ولی قبل از آن برای آنکه امیدی به حضور در ادامه رقابت ها داشته باشد باید در مسکو نتیجه ای خوب در مقابل صدرنشین لالیگا بگیرد.
اسلوتسکی در سخنانی که روزنامه آس چاپ اسپانیا منتشر کرد، گفت : هدف ما ابتدا حذف رئال مادرید و سپس شکست بارسلونا است. می دانم که این نتیجه یک شگفتی خواهد بود ولی همین که مادرید را شکست بدهیم کافی است. پس از آن امکان کسب نتایج بهتر برایمان فراهم خواهد بود.
وی افزود: رئال مادرید در هفته های اخیر بسیار خوب بازی کرده ولی امیدوارم مقابل ما تا این حد خوب بازی نکند. آن ها تیمی قوی و رو به جلو هستند و همیشه آرزوی پیروزی دارند.
رقابت زسکا مسکو و رئال مادرید امروز در ورزشگاه لوژنیکی انجام می شود.
1553
تاریخ: 1390/12/2
موضوع: ورزش جهان
نظر: 0
















