برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

سجادی: تیراندازی با کمان قابلیت درخشش در المپیک لندن را دارد

تهران - معاون امور ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و جوانان گفت: تیراندازی با کمان ایران قابلیت درخشش در بازی های المپیک 2012 لندن را دارد.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا و به نقل از پایگاه خبری ورزش و جوانان، 'حمید سجادی' در مراسم معارفه سرپرست جدید فدراسیون تیراندازی با کمان اظهار داشت: این رشته ورزشی در یک دهه اخیر رشد و پیشرفت چشمگیری داشته است و قطعا قابلیت این را دارد که در رقابت های جهانی و المپیک افتخار آفرینی کند.

وی ادامه داد: تیراندازی با کمان در فرهنگ، تمدن و تاریخ ایران ریشه دارد و امیدواریم که در ادامه راه برای همگانی کردن این رشته قدم های مثبت و رو به جلویی برداشته شود.

سجادی خاطرنشان کرد: خوشبختانه بعد از انقلاب شکوهمند اسلامی ایران، ساختار نوینی در شیوه مدیریت تیراندازی با کمان بوجود آمد و تشکیل فدراسیون، چارچوب مستحکمی را برای این رشته ورزشی به وجود آورد.

سجادی در خاتمه ضمن تقدیر و تشکر از تلاش های هشت ساله 'کریم صفایی' اظهار امیدواری کرد، تیراندازی با کمان ایران با سرپرستی 'محمدعلی شجاعی' مسیر رو به رشد خود را ادامه دهد.

2024 / 1589

تاریخ: 1390/12/2
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: