برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

مدیرعامل باشگاه گسترش فولاد تبریز: برنامه‌های فدراسیون جدید باید دستخوش تغییر شود

غلامرضا سمندر نوبر معتقد است که در دوره جدید فدراسیون فوتبال، باید برنامه‌های این فدراسیون کمی دستخوش تغییر شود.

مدیر عامل باشگاه گسترش فولاد تبریز  در آستانه انتخابات فدراسیون فوتبال گفت: به نظر من فدراسیون فعلی مشکلاتی دارد که باید در دوره جدید با انجام تغییرات در هر زمینه آن‌ها را برطرف کرد. در این میان فرقی هم نمی‌کند که کادر مدیریتی فعلی بر سر کار باقی بمانند یا افراد جدیدی وارد کار شوند، بلکه در هر دو صورت تغییرات نیاز اصلی فوتبال ما است.

وی در ادامه درباره ویژگی‌های رییس و نواب رییس آینده فدراسیون فوتبال اظهار کرد: به نظر من رییس فدراسیون باید دارای توان مدیریتی بالایی باشد و البته کمی هم تخصص ورزش داشته باشد. فدراسیون فوتبال مانند یک کارخانه است که مدیر عامل آن نیازی به تخصص صددرصدی ندارد، اما مدیران پایه و میانی باید از تخصص کافی برخوردار باشند.

سمندر نوبر همچنین به اعضای مجمع فدراسیون فوتبال و وظیفه آن‌ها در هنگام انتخابات اشاره و خاطر نشان کرد: اعضای مجمع باید در انتخابشان استقلال رای داشته باشند و تحت تاثیر عوامل بیرون قرار نگیرند. اکنون متاسفانه هستند کسانی که از عوامل خارج از مجمع تاثیر می‌گیرند، اما در مجموع تعداد زیادی را تشکیل نمی دهند.

وی در ادامه به بحث لابی‌های انتخاباتی هم گریزی زد و گفت: من به لابی‌ کردن‌های انتخاباتی اعتقادی ندارم و معتقدم که اعضای مجمع در هنگام رای دادن باید بر اساس تفکر خودشان تصمیم بگیرند و به لابی‌ها توجه نکنند.

مدیر عامل باشگاه گسترش فولاد تبریز در ادامه درباره شرایط کاری در لیگ آزادگان گفت: نظم دادن به تیم‌ها و مسابقات در دسته یک سخت تر از لیگ برتر است. کار کردن در دسته یک با توجه به مشکلات استادیوم‌ها و تیم‌ها بسیار سخت است، اما در مجموع با نظمی که اکنون پیدا کرده است، برایند کار بد نبوده است.

وی در پایان درباره تصمیم سازمان لیگ آزادگان مبنی بر کاهش تعداد تیم‌های لیگ دسته یک از 18 به 18 تیم تصریح کرد: به نظر من اگر این اتفاق بیفتد، بسیاری از مشکلات حل می‌شوند. اکنون برخی باشگاه‌های دسته یکی واقعا از نظر مالی مشکل دارند و به عقیده من باشگاهی که نمی‌تواند تا پایان فصل ، حتی 10 درصد قرارداد بازیکنانش را بپردازد، در لیگ نباشد بهتر است.
تاریخ: 1390/12/3
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: