برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

آمپول‌های انضباطی دیگر جوابگوی این فوتبال افسارگسیخته نیست/ محرومیت تماشاگران، آخرین راهکار کمیته انضباطی است

رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال با اشاره به اینکه فضای فعلی فوتبال کشور، افسارگسیخته است، گفت: این فضا باعث شده است که دیگر آمپول‌های انضباطی جوابگو نباشد.

 اسماعیل حسن‌زاده در حاشیه مجمع عمومی هیأت فوتبال استان زنجان در جمع خبرنگاران با تأکید بر اینکه برخورد انضباطی تا حدی بازدارنده است، افزود: متأسفانه عوامل زیادی در بی‌انضباطی فوتبال دخیل‌اند که از آن جمله می‌توان به نتیجه‌گرا بودن عواملی که در این ورزش فعالیت می‌کنند، اشاره کرد چرا که در این صورت، خواستار پیروزی در هر شرایطی هستند.

وی با بیان اینکه کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال تلاش می‌کند تا با اعمال قانون و تنبیهات سازنده، این رفتارها را به حداقل برساند، تصریح کرد: خوشبختانه کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال تا به امروز در همه مواردی که اقدام به صدور رأی انضباطی کرده است، استقلال کامل داشته و به تشخیص خود، آراء را صادر می‌کند، منتهی سیاست قضایی خود را خودمان تعیین می‌کنیم و این جرأت را داریم که دو بازیکن را به یک نحو تنبیه نکنیم، در حالی که بازخورد بیرونی این مسئله متفاوت است.

حسن‌زاده با اشاره به اینکه در صورت ارتکاب اشتباه در خصوص صدور یک رأی این اشتباه را می‌پذیریم، اظهار کرد: متأسفانه آیین‌نامه انضباطی فدراسیون فوتبال دارای اشکالات دست و پاگیر زیادی است که در همین راستا حدود 38 مورد از این اشکالات را شناسایی کردیم و امیدواریم به محض اینکه تکلیف فدراسیون آینده مشخص شد، بتوانیم این آیین‌نامه را اصلاح و یک گام به هدف‌مان نزدیک‌تر شویم.

رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در رابطه با نحوه برخورد بازیکنان و عوامل تیم‌های مختلف با کادر داوری نیز ابراز کرد: الفبای ورزش جوانمردی است و جوانمردی حکم می‌کند که انسان همیشه منصف باشد. یکی از دلایل موفقیت برخی از کشورها در فوتبال، عدم دخالت در امر داوری و سوق دادن نتیجه مسابقه به نوع قضاوت داور است. این در حالی است که در ایران همه به نوعی توپ را به زمین داور می‌اندازند و نوع قضاوت تیم داوری را در نتیجه حاصله دخیل می‌دانند.

وی از اجرای برنامه‌های جدید در این کمیته جهت کاهش بی‌انضباطی از سوی بازیکنان و سایر عوامل تیم‌ها خبر داد و افزود: اخیراً برنامه‌ای داریم که با آن می‌توانیم به مسائل انضباطی باشگاه‌ها ورود پیدا کرده و با مسئولان انضباطی باشگاه‌ها در خصوص هماهنگی آیین‌نامه انضباطی آن‌ها با فیفا، کنفدراسیون فوتبال آسیا و حتی خود فدراسیون ایران به گفتگو بنشینیم تا این تعامل منجر به کاهش چشم‌گیری در مسائل انضباطی فوتبال کشورمان شود.

حسن‌زاده با تأکید بر اینکه کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال با محرومیت تماشاگران، مخالف است، خاطرنشان کرد: با وجود اینکه محرومیت تماشاگران در آیین‌نامه انضباطی فیفا نیز آمده است، اما کشورهای صاحب فوتبال در این زمینه به مکانیزم‌های دیگری اعم از جریمه‌های سنگین باشگاه‌ها به دلیل تخلفات تماشاگران‌شان متوسل می‌شوند، در حالی که باشگاه‌های ما توان پرداخت چنین جرایمی را ندارند، به همین خاطر محرومیت تماشاگران به عنوان آخرین تیر کمیته انضباطی به کار گرفته می‌شود، چرا که معتقدیم تنبیه باید مؤثر باشد.
تاریخ: 1390/12/4
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: