برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

آبراموویچ از ویاس بوآس توضیح خواست

تهران - ' آندره ویاس بوآس' گفت که ' رومن آبراموویچ' مالک باشگاه چلسی پس از شکست سه بر یک برابر ناپولی از او توضیح خواسته است.

به گزارش بی بی سی اسپورت، ویاس بوآس گفت: من با افرادی که نزدیک او هستند گفت و گو کرده ام. واضح است که او از نتایج اخیر تیم ناامید شده و سوالاتی درباره نحوه چینش بازیکنان در ترکیب تیم دارد و این سوالات هم پاسخ های مشخص و واضحی دارد.

سرمربی پرتغالی چلسی افزود: هنوز 90 دقیقه دیگر پیش روی ما است و ما اعتقاد قوی داریم که می توانیم به گردونه رقابت ها بازگردیم. من از نحوه چینش بازیکنان متاسف نیستم.

وی که از 14 بازی اخیر فقط توانسته در چهار دیدار تیم چلسی را به پیروزی برساند گزارش های مربوط به انتقاد ' اشلی کول' از تاکتیک هایش را رد کرد.

فرانک لمپارد، میشل اسین و اشلی کول از ترکیب تیم چلسی در دیدار با ناپولی کنار گذاشته شدند.

ویاس بوآس می گوید انتظار ندارد این بازیکنان حذف شده ' از هیجان بالا و پایین بپرند'.

وی گفت: بازیکنان مطرح و قابل زیادی در تیم هستند که می دانند چه باید بکنند ولی در این میان فقط یک نفر مسئول است و آن من هستم.

سرمربی چلسی در پاسخ به این سوال که آیا به عنوان سرمربی این تیم لندنی مرتکب اشتباهاتی شده است، گفت: بله اشتباهات زیادی داشتیم . تا اینجای کار 13 اشتباه داشتیم که شامل هشت تساوی و شش شکست است.

با این حال او امیدوار است که چلسی به گردونه رقابت قهرمانی لیگ برتر انگلیس بازگردد.

وی گفت: اگر آرسنال بر تاتنهام غلبه کند و ما هم بازی خود را ببریم فقط هفت امتیاز با تاتنهام فاصله خواهیم داشت.

1553

تاریخ: 1390/12/5
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: